Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak bu dogru.
Böyle iş mi olur. Ülkenin yarısı CB yada yardimcisi. Tek adam olmasın dedik de birader bu nedir ya. Sirk gibi.
Kabul edilmemesi gerekiyor çünkü Akşener'in amacı, kendi istedikleri kişilerle, ülkeyi kendi ideolojisine uygun bir noktaya çekmek ve yönetmektir ayrıca Kılıçdaroğlu'na güvensizlik göstergesi olup bu yapılan yanlışa dilerim başta Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi ayrıca masa liderleri karşı çıkarlar.
kılıçdaroğlu kabul etti ama @Lefty 'nin bu kararı kabul edeceğini sanmıyorum. olmaz, hayır, yapamazlar, geri gelemez. tamam kızma : )
![]()
Maalesef öyle görünüyor ancak masanın vereceği karar...@Lefty bunlar bu kaprisle, triple seçime kadar daha çok mesele çıkarırlar...
ideolojik davranan sadece onlar mı? ilk baştan beri masada olmalarını istemeyenleri biliyoruz, masadan ayrılışına sevinenleri, dönünce bunu kabullenemeyip üzülenleri. bu konuda da görebilirsin bu durumu. bunlar hep ideolojik. neden? çünkü sağcılar, neden? çünkü ülkücüler veya ülkücü geçmişi var. hala sağ sol bu muhabbetlerde ısrar eden, bu dönemleri yaşatmak isteyen var. ocu bucu şucu demeden bu ülkenin iyiliğini isteyen herkes tektir benim gözümde. kendi istedikleri kişi? imamoğlu, yavaş veya ankete sunulabilecek bir kişi. bu mu kendi istedikleri kişi? azınlık bir kesimi saymazsak imamoğlu olsun yavaş olsun bunların bu millette karşılığı var, o taraftansın bu taraftansın demeden bu adamların bir şeyler yapabileceğini gördük, sevdik. ülke gerçeğini görebilen herkes tek ses kılıçdaroğlu'nun riskli bir aday olduğunu söylüyordu, masaya bunu yansıtmak mı kötü? eee kılıçdaroğlu'nun adaylığı desteklendi, peki şimdi ne değişti diyebilirsin. aday gösterdikleri bağlılıklarını bildirince mecbur kaldılar, geri adım attılar. riske oynadılar. siyaset bu. fazla da uzatmayalım aynı şeyleri konuşup konuşup duruyoruz. kimse dört dörtlük değil lefty, herkesin küçük büyük yanlışı oldu. birileri kutuplaştırıyor zaten, biz yapmayalım.Kabul edilmemesi gerekiyor çünkü Akşener'in amacı, kendi istedikleri kişilerle, ülkeyi kendi ideolojisine uygun bir noktaya çekmek ve yönetmektir ayrıca Kılıçdaroğlu'na güvensizlik göstergesi olup bu yapılan yanlışa dilerim başta Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi ayrıca masa liderleri karşı çıkarlar.
İnsanlara yerine göre haddini bildirmezseniz o kişiler de gelir tepenize çıkar ve kabul edilir bir tavır değildir.
Kabul edilirse de söylenecek bir şey yok ve başta söylediğimiz gibi bizler yine gönülsüzce destek vereceğiz.
Kutuplaştırma değil ancak masaya geri dönecek insan o konuşmayı yapmazdı ve yapılan o konuşma / tavırdan sonra benim gözümde Akşener'in hiçbir değeri kalmadı. Ülkücülük dayatması elbette sorun çünkü yola merkez sağcı olarak çıkıp yanılttı.ideolojik davranan sadece onlar mı? ilk baştan beri masada olmalarını istemeyenleri biliyoruz, masadan ayrılışına sevinenleri, dönünce bunu kabullenemeyip üzülenleri. bu konuda da görebilirsin bu durumu. bunlar hep ideolojik. neden? çünkü sağcılar, neden? çünkü ülkücüler veya ülkücü geçmişi var. hala sağ sol bu muhabbetlerde ısrar eden, bu dönemleri yaşatmak isteyen var. ocu bucu şucu demeden bu ülkenin iyiliğini isteyen herkes tektir benim gözümde. kendi istedikleri kişi? imamoğlu, yavaş veya ankete sunulabilecek bir kişi. bu mu kendi istedikleri kişi? azınlık bir kesimi saymazsak imamoğlu olsun yavaş olsun bunların bu millette karşılığı var, o taraftansın bu taraftansın demeden bu adamların bir şeyler yapabileceğini gördük, sevdik. ülke gerçeğini görebilen herkes tek ses kılıçdaroğlu'nun riskli bir aday olduğunu söylüyordu, masaya bunu yansıtmak mı kötü? eee kılıçdaroğlu'nun adaylığı desteklendi, peki şimdi ne değişti diyebilirsin. aday gösterdikleri bağlılıklarını bildirince mecbur kaldılar, geri adım attılar. riske oynadılar. siyaset bu. fazla da uzatmayalım aynı şeyleri konuşup konuşup duruyoruz. kimse dört dörtlük değil lefty, herkesin küçük büyük yanlışı oldu. birileri kutuplaştırıyor zaten, biz yapmayalım.
lefty iskandinav ülkesi değiliz ki ponçik siyasetçilerimiz olsun. millet neyse onlar o. fevri davranma, sert sözler, hakaret, küfürler. keşke olmasa ama oluyor. kılıçdaroğlu iyidir, çözmüşlerdir.Kutuplaştırma değil ancak masaya geri dönecek insan o konuşmayı yapmazdı ve yapılan o konuşma / tavırdan sonra benim gözümde Akşener'in hiçbir değeri kalmadı. Ülkücülük dayatması elbette sorun çünkü yola merkez sağcı olarak çıkıp yanılttı.
Her neyse sonuçta masanın kararına destek olacağımı ilk baştan söylemiştim ancak Kılıçdaroğlu'na yapılan haksızlığı görmezden gelecek kadar da vicdansız değilim.