Son dakika... Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener'le görüşecek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu ülkücüler yine mi gelmiş...ne oldu? sıtma kılıçdaroğlu noter masasının kazanan adayı mı oldu? allah hepimizin yardımcısı olsun
O değil de sosyal medyaya az biraz baktım. Masaya geri dönüşü zafermiş gibi kutluyorlar. Çok ilginçler gerçekten. Giden kendileri, hır gür çıkaran kendileri, tekrar dönen kendileri. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Kılıçdaroğlu bu süre zarfında geri adım attı mı? Şu ana kadar yok. E neyin zaferi bu?

Ayrıca süreç gösteriyor ki İYİP’in içindeki merkez sağ görüşlü kanadı baskın çıktı. Ülkücü kanadının dediği olmadı gibi görünüyor şu ana kadar.

O değil de sosyal medyaya az biraz baktım. Masaya geri dönüşü zafermiş gibi kutluyorlar. Çok ilginçler gerçekten. Giden kendileri, hır gür çıkaran kendileri, tekrar dönen kendileri. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Kılıçdaroğlu bu süre zarfında geri adım attı mı? Şu ana kadar yok. E neyin zaferi bu?
ahah 3-5 twicth fenomenin siyasi analiz diye ortaya sıçtıkları b.kun kokusuna gittiklerinden kendi dedikleri oldu sanıyorlar. yüz yok yüz, reziller.

Geri