- Web sitesi
- www.instagram.com
fırtına öncesi sessizlik olabilir:pçoooooook uzun süredir hiçbir şeyim yok. tertemiz mis gibiyim. aynı mansurun belediye başkanlığı gibi. lütfen..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fırtına öncesi sessizlik olabilir:pçoooooook uzun süredir hiçbir şeyim yok. tertemiz mis gibiyim. aynı mansurun belediye başkanlığı gibi. lütfen..
yok yok huzurla takılabilirsiniz. sıfır aksiyon. açaili ananaslı yeşil çayımla sizleri selamlıyorum.fırtına öncesi sessizlik olabilir:p
bende şuan ondan içiyorum çarpıştıralım:pyok yok huzurla takılabilirsiniz. sıfır aksiyon. açaili ananaslı yeşil çayımla sizleri selamlıyorum.
O değil de sosyal medyaya az biraz baktım. Masaya geri dönüşü zafermiş gibi kutluyorlar. Çok ilginçler gerçekten. Giden kendileri, hır gür çıkaran kendileri, tekrar dönen kendileri. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Kılıçdaroğlu bu süre zarfında geri adım attı mı? Şu ana kadar yok. E neyin zaferi bu?bu ülkücüler yine mi gelmiş...ne oldu? sıtma kılıçdaroğlu noter masasının kazanan adayı mı oldu? allah hepimizin yardımcısı olsun
ahah 3-5 twicth fenomenin siyasi analiz diye ortaya sıçtıkları b.kun kokusuna gittiklerinden kendi dedikleri oldu sanıyorlar. yüz yok yüz, reziller.O değil de sosyal medyaya az biraz baktım. Masaya geri dönüşü zafermiş gibi kutluyorlar. Çok ilginçler gerçekten. Giden kendileri, hır gür çıkaran kendileri, tekrar dönen kendileri. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Kılıçdaroğlu bu süre zarfında geri adım attı mı? Şu ana kadar yok. E neyin zaferi bu?