Son dakika... Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener'le görüşecek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

kılıçdaroğlu kabul etti ama @Lefty 'nin bu kararı kabul edeceğini sanmıyorum. olmaz, hayır, yapamazlar, geri gelemez. tamam kızma : )

Kabul edilmemesi gerekiyor çünkü Akşener'in amacı, kendi istedikleri kişilerle, ülkeyi kendi ideolojisine uygun bir noktaya çekmek ve yönetmektir ayrıca Kılıçdaroğlu'na güvensizlik göstergesi olup bu yapılan yanlışa dilerim başta Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi ayrıca masa liderleri karşı çıkarlar.

İnsanlara yerine göre haddini bildirmezseniz o kişiler de gelir tepenize çıkar ve kabul edilir bir tavır değildir.

Kabul edilirse de söylenecek bir şey yok ve başta söylediğimiz gibi bizler yine gönülsüzce destek vereceğiz.

Kabul edilmemesi gerekiyor çünkü Akşener'in amacı, kendi istedikleri kişilerle, ülkeyi kendi ideolojisine uygun bir noktaya çekmek ve yönetmektir ayrıca Kılıçdaroğlu'na güvensizlik göstergesi olup bu yapılan yanlışa dilerim başta Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi ayrıca masa liderleri karşı çıkarlar.

İnsanlara yerine göre haddini bildirmezseniz o kişiler de gelir tepenize çıkar ve kabul edilir bir tavır değildir.

Kabul edilirse de söylenecek bir şey yok ve başta söylediğimiz gibi bizler yine gönülsüzce destek vereceğiz.
ideolojik davranan sadece onlar mı? ilk baştan beri masada olmalarını istemeyenleri biliyoruz, masadan ayrılışına sevinenleri, dönünce bunu kabullenemeyip üzülenleri. bu konuda da görebilirsin bu durumu. bunlar hep ideolojik. neden? çünkü sağcılar, neden? çünkü ülkücüler veya ülkücü geçmişi var. hala sağ sol bu muhabbetlerde ısrar eden, bu dönemleri yaşatmak isteyen var. ocu bucu şucu demeden bu ülkenin iyiliğini isteyen herkes tektir benim gözümde. kendi istedikleri kişi? imamoğlu, yavaş veya ankete sunulabilecek bir kişi. bu mu kendi istedikleri kişi? azınlık bir kesimi saymazsak imamoğlu olsun yavaş olsun bunların bu millette karşılığı var, o taraftansın bu taraftansın demeden bu adamların bir şeyler yapabileceğini gördük, sevdik. ülke gerçeğini görebilen herkes tek ses kılıçdaroğlu'nun riskli bir aday olduğunu söylüyordu, masaya bunu yansıtmak mı kötü? eee kılıçdaroğlu'nun adaylığı desteklendi, peki şimdi ne değişti diyebilirsin. aday gösterdikleri bağlılıklarını bildirince mecbur kaldılar, geri adım attılar. riske oynadılar. siyaset bu. fazla da uzatmayalım aynı şeyleri konuşup konuşup duruyoruz. kimse dört dörtlük değil lefty, herkesin küçük büyük yanlışı oldu. birileri kutuplaştırıyor zaten, biz yapmayalım.

ideolojik davranan sadece onlar mı? ilk baştan beri masada olmalarını istemeyenleri biliyoruz, masadan ayrılışına sevinenleri, dönünce bunu kabullenemeyip üzülenleri. bu konuda da görebilirsin bu durumu. bunlar hep ideolojik. neden? çünkü sağcılar, neden? çünkü ülkücüler veya ülkücü geçmişi var. hala sağ sol bu muhabbetlerde ısrar eden, bu dönemleri yaşatmak isteyen var. ocu bucu şucu demeden bu ülkenin iyiliğini isteyen herkes tektir benim gözümde. kendi istedikleri kişi? imamoğlu, yavaş veya ankete sunulabilecek bir kişi. bu mu kendi istedikleri kişi? azınlık bir kesimi saymazsak imamoğlu olsun yavaş olsun bunların bu millette karşılığı var, o taraftansın bu taraftansın demeden bu adamların bir şeyler yapabileceğini gördük, sevdik. ülke gerçeğini görebilen herkes tek ses kılıçdaroğlu'nun riskli bir aday olduğunu söylüyordu, masaya bunu yansıtmak mı kötü? eee kılıçdaroğlu'nun adaylığı desteklendi, peki şimdi ne değişti diyebilirsin. aday gösterdikleri bağlılıklarını bildirince mecbur kaldılar, geri adım attılar. riske oynadılar. siyaset bu. fazla da uzatmayalım aynı şeyleri konuşup konuşup duruyoruz. kimse dört dörtlük değil lefty, herkesin küçük büyük yanlışı oldu. birileri kutuplaştırıyor zaten, biz yapmayalım.
Kutuplaştırma değil ancak masaya geri dönecek insan o konuşmayı yapmazdı ve yapılan o konuşma / tavırdan sonra benim gözümde Akşener'in hiçbir değeri kalmadı. Ülkücülük dayatması elbette sorun çünkü yola merkez sağcı olarak çıkıp yanılttı.

Her neyse sonuçta masanın kararına destek olacağımı ilk baştan söylemiştim ancak Kılıçdaroğlu'na yapılan haksızlığı görmezden gelecek kadar da vicdansız değilim.

Kutuplaştırma değil ancak masaya geri dönecek insan o konuşmayı yapmazdı ve yapılan o konuşma / tavırdan sonra benim gözümde Akşener'in hiçbir değeri kalmadı. Ülkücülük dayatması elbette sorun çünkü yola merkez sağcı olarak çıkıp yanılttı.

Her neyse sonuçta masanın kararına destek olacağımı ilk baştan söylemiştim ancak Kılıçdaroğlu'na yapılan haksızlığı görmezden gelecek kadar da vicdansız değilim.
lefty iskandinav ülkesi değiliz ki ponçik siyasetçilerimiz olsun. millet neyse onlar o. fevri davranma, sert sözler, hakaret, küfürler. keşke olmasa ama oluyor. kılıçdaroğlu iyidir, çözmüşlerdir.

5DC2E3B1-00DA-40AC-B1C4-7376E2D4DD48.jpeg

sema hanıma da doğum bilgileri iletilsin. astroloji bu sene güldürüyor <3

Ya surekli negatif basiyorsunuz be. Tam keyifleniyoruz yok efendim aksener neden geri gelmis, kilicdar kabul etmesinmis. Arkadaslar simdi konumuz bu mu cidden. Ayhhh. Kilicdar mansur imamoglu hem durust hem temiz bir insanoglu<3

Twitter'ın Polsci, phd, kün fe yekün, babasının prensi vs. taifesi "aneliz"lerine bok kondurmamak için yaşananları Kılıçdaroğlu'nun Akşener'e sunduğu bir "onurlu dönüş" fırsatı olduğunu öne sürüyorlar. Ben Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş ile ilgili bu fikri ortaya, "Bari başkan adayı olamıyorlar hiç olmazsa Başkan yardımcısı olsunlar" diye düşünerek attığına hiç ihtimal vermiyorum. Belli ki başından beri Akşener'in Kılıçdaroğlu ve adaylığı ile ilgili bir problemi yok. Orada esas rahatsız edici nokta diğerlerinin çaplarından daha büyük kazanımlar elde etmesi gibi duruyor. Diğer türlü bu fikrin hiçbir manası yok. Akşener'in bu tutumu tamamen birilerinin önüne taş koymak olduğunu düşünüyorum. Halihazırda Altılı Masa'nın herbir ferdi zaten yetkili ve icracı temsilciler olacaktı. Bunun üstüne veya yanına +2 kişinin daha eklenmesi hiçbir anlam ifade etmiyor ancak onların yerine bu iki ismin gelmesi taşların tamamen yerinden oynamasına sebebiyet verir. Akşener'in böyle bir oyuna girişmesi -komplo üretmek istemiyorum ama- ve bunu da Kılıçdaroğlu ile danışıklı dövüş şeklinde yapmış olması bana hiç şaşırtıcı gelmez. Sorun Kılıçdaroğlu'nun şahsı ve adaylığı olsaydı öyle 2 günde esasında pek de anlam ifade etmeyecek bir çözüm yoluyla hallolmazdı. Bu hafta Gelecek ve Deva kanadının tutumu ne yaşandığıyla ilgili net bir veri verecektir.

Bunlar olurda bir kaza Hükümet olursa, siz o zaman ülkenin halini bir düşünün. Gün gelir birbirinizi boğazlarsınız, diğer gün biz şimdi bunu niye yaptık diye şaşarsınız. Güçlendirilmiş parlamenter sistemimnin bizzat denenmesine şahit oldunuz bir kaç gündür.

saat kaç oldu çıkmadılar içerden.

Bu ülkede siyasal islamcılar kadar tehlikeli birileri varsa o da pembiş sol seçmendir.
Komediler iki tarafta :)

Ekli dosyalar

• 5F0A9CC9-2A52-4E65-9D1E-13F5E3C0830A.jpeg
    5F0A9CC9-2A52-4E65-9D1E-13F5E3C0830A.jpeg
    62.9 KB · Görüntüleme: 6
Geri