Son dakika... Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener'le görüşecek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
online olan tüm üyeler şuan konuda fşçidşfidş ne yazsam acaba:p
şu görseli, hepimizin avatarına eklemen yok mu?flgk

gw9uq2u.jpeg

peki forumda altılı masa olsa o masaya forumdan ekleyeceğiniz “ekrem ve mansur” hangi üyelerdir? böyle konular bekliyorum artık… gerildik durduk yeter. juju mansur olsun mesela ben ekrem…

peki forumda altılı masa olsa o masaya forumdan ekleyeceğiniz “ekrem ve mansur” hangi üyelerdir? böyle konular bekliyorum artık… gerildik durduk yeter. juju mansur olsun mesela ben ekrem…
@Lefty İmamoğlu ben Mansur bey:=)

bence gerçekten uyumlu oldu. mesela bana sorsalar sana direkt ekrem derim. Lefty mesela ne kadar da kılıçdar. @Raskolnikov kusura bakma sana ali babacan kaldı..

Hem kimsenin kazanmadığı hem de kimsenin herhangi bir şey kaybetmediği makul sayılabilecek bir orta yok bulunmuş gibi. Millet İttifakı'nın İyi Parti'ye, İyi Parti'nin de bu ittifaka ihtiyacı var. Deva, Gelecek ve Dp'nin ağzının tadını kaçırmıştır bu orta yol ama onlar herkesten daha çok muhtaç bu ittifaka. Bana göre bu plan kabul görürse Akşener kendine yeniden güçlü bir alan açmış olur.
Devalılar, "dayatma kabul etmeyiz rererö" muhabbetine başlamış. Gelecek tayfası neler yumurtlayacak?

bence gerçekten uyumlu oldu. mesela bana sorsalar sana direkt ekrem derim. Lefty mesela ne kadar da kılıçdar. rasko kusura bakma sana ali babacan kaldı..
rasko neye deva olmuş bugüne kadar? rasko biraz temel gibi, yolun sonunda bile hala makam mevki kovalayacak kadar hırslı… ali babacan ayehamur olsun zengin duruyor.

rasko neye deva olmuş bugüne kadar? rasko biraz temel gibi, yolun sonunda bile hala makam mevki kovalayacak kadar hırslı… ali babacan ayehamur olsun zengin duruyor.
peki ayehamurun biraz ali babacana benzediğini fark ettiniz mi. saç ve yanak yapısı bence benziyor. zengin duruşu da var doğru..

Geri