Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Efendim ben siyaset sevmem zaten nedenini sorarsanız
Sadullah ergin akp li idi chp den seçildi. Mehmet ali çelebi chp de idi akp ye geçti
Aramıza siyaset girmesin kuru ekmek yiyelim çıplak ayakla yamalı pantonla birbirimize şiirler okuyup şarkılar söyleyelim el ele diz dize
Hatta müsait bir gün içerisinde size bir kahve ikram edip birbirimizi daha yakından tanıma imkanı sunabilirim
oyle evet :)

O zaman ne zaman kahve içiyoruz karşılıklı
Lütfen mekanı siz belirleyin efendim
Tunalı bahçelievler sizin için neresi uygunsa lütfen
Yeterki size kendimi tanitma fırsat verin.Ben sizinle etlik şehir hastanesi kosu yolunda bile kokoreç yiyip yürüyüş yapmaya raziyim siz yeterki mutlu olun

O zaman ne zaman kahve içiyoruz karşılıklı
Lütfen mekanı siz belirleyin efendim
Tunalı bahçelievler sizin için neresi uygunsa lütfen
Yeterki size kendimi tanitma fırsat verin.Ben sizinle etlik şehir hastanesi kosu yolunda bile kokoreç yiyip yürüyüş yapmaya raziyim siz yeterki mutlu olun
kahve cok severın de bu tavrın cıdden benı şaşırttı ama yanı forumdakı bırkac yorumumdan mı etkılendınız kı anlamadım ısmını bıle bılmedınız bırıyle bulusmak ıstemek ılgınc degıl mı

kahve cok severın de bu tavrın cıdden benı şaşırttı ama yanı forumdakı bırkac yorumumdan mı etkılendınız kı anlamadım ısmını bıle bılmedınız bırıyle bulusmak ıstemek ılgınc degıl mı
Efendim sizce ismin bir önemi varmı? Ayşe olmasa fatma olurdu .Bence ismin hiç önemi yok .
Belki yorumunuzdan belki yazınızdan ama sonucda sizden etkilenen biri lütfen
Kırmayın beni yeterki kendimi size tanıtma fırsatı verin

Efendim sizce ismin bir önemi varmı? Ayşe olmasa fatma olurdu .Bence ismin hiç önemi yok .
Belki yorumunuzdan belki yazınızdan ama sonucda sizden etkilenen biri lütfen
Kırmayın beni yeterki kendimi size tanıtma fırsatı verin
yanı orası oyle tabıı maksat kalpler bır olsun..

yanı orası oyle tabıı maksat kalpler bır olsun..
Lütfen kaplerimizi 1'er saatliğine birlestirelim .
Hatta zamanla semaya bakıp yaşasın mutluluk diyerek gökyüzüne haykıralım
Sizden bir kahve kadar zamanınızı ayırmanızı istiyorum. Sizede mutluluk ve huzur garantisi veriyorum.
Isterseniz yarın gün içerisinde bahçelievler 7.caddedeki işyerimi ziyâret edebilir.o güzelim saçlarınızı benim hünerli ellerime teslim edip kahvenizi yudumlayabilirsiniz

Lütfen kaplerimizi 1'er saatliğine birlestirelim .
Hatta zamanla semaya bakıp yaşasın mutluluk diyerek gökyüzüne haykıralım
Sizden bir kahve kadar zamanınızı ayırmanızı istiyorum. Sizede mutluluk ve huzur garantisi veriyorum.
Isterseniz yarın gün içerisinde bahçelievler 7.caddedeki işyerimi ziyâret edebilir.o güzelim saçlarınızı benim hünerli ellerime teslim edip kahvenizi yudumlayabilirsiniz
bence forumdan kızlara yazmak yerıne evlı bırısı olarak esınızle ve cocugunuzla ılgılenın. Edebiyatı severım ama neyin gercek neyın sahte oldugunu bılecek kadar zekı bırıyım

bence forumdan kızlara yazmak yerıne evlı bırısı olarak esınızle ve cocugunuzla ılgılenın. Edebiyatı severım ama neyin gercek neyın sahte oldugunu bılecek kadar zekı bırıyım
Ah be ah
Bu senede ilk 11'e giremedim.
Olsun önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynarım bende.

Ah be ah
Bu senede ilk 11'e giremedim.
Olsun önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynarım bende.
sen bu kafayla zor. yaptıgın seyde hıc guzel degıl ınsanları kullanmak, onlarıb duygularını manipüle etmek, ask gıbı guzel bır duygu degersızlestırmek.
bence sen bır daha bana yazma, gercekten cok kotu bırısınız .

Yok ben eve gidiyorum. Daha burda kimseye buluşalım demeyeceğim. Millet yanlış anlıyor. Oysa ben hanımefendi ile CHP nin tüzüğü hakkında konuşacaktım
Ama arkadaşlarımız yanlış anladı.
Çetin ceviz çıktı candy nerde o eski saf kızlar kimse ağımıza düşmüyor uzun zamandır..

sen bu kafayla zor. yaptıgın seyde hıc guzel degıl ınsanları kullanmak, onlarıb duygularını manipüle etmek, ask gıbı guzel bır duygu degersızlestırmek.
bence sen bır daha bana yazma, gercekten cok kotu bırısınız .
Yahu chp liler ne Anlar aşkdan güven parkda halay çekip maltepede lokma dağıtmaktan genel merkezin yolunu bulamıyorsunuz.
Haydi haydi hoşuna gitti seni seni hınzır
Sjsjsjsjsjsjsj :D

Çetin ceviz çıktı candy nerde o eski saf kızlar kimse ağımıza düşmüyor uzun zamandır
Bu ızmirli yokmu izmirli hep o yaptı
Neyse sağlık olsun.yavastan eve doğru gidelim. Yaradana emanet olun

Geri