benim sözlüğüme yazdı diye hatırlıyorum ama….. öyle ahım şahım bir şey yok evet :dSenin sözlüğüne bile yazmadı ama benimkinw neler yazdı git bak da üzül
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim sözlüğüme yazdı diye hatırlıyorum ama….. öyle ahım şahım bir şey yok evet :dSenin sözlüğüne bile yazmadı ama benimkinw neler yazdı git bak da üzül
ben rebi bıraktım harunabiden iste new school rebçi o :dBende tam şuan bir rap parça isteyecektim senden Sjsjssj
Sen yokken ben vardım çekil..benim sözlüğüme yazdı diye hatırlıyorum ama….. öyle ahım şahım bir şey yok evet :d
sonra dersin “gil di sirsirilik yip izlidim” diyeSen yokken ben vardım çekil..
İddialar hakkında neler söyleyeceksiniz?
İddialar hakkında neler söyleyeceksiniz?
beni sevmediğiniz söyleniyor..
@Serçe hanımın asılsız iddiaları işte..Cozemedim derken tam tanimiyorum yakinda tanisiriz demek istedim...
şöyle anlatayım efendim ben Ankara’da doğdum büyüdüm artık buralı oldum….Nerelisin, meslek nedir anlat bakalim kisaca bir ozet... Onca zamandir buradasin taniyalim seni..
Sevmem mi gayrimenkulcüm ahahaahaşöyle anlatayım efendim ben Ankara’da doğdum büyüdüm artık buralı oldum….
yaklaşık 4 aydır Gayrimenkul sektöründe at koşturuyorum..
taliplerimishdhf şaka şaka.
zamanla tanırsınız efendim……
@Serçe beni çok sever….
3 patates soyup kızartıyorum, ızgara zeytin, 2 yumurta, şukulata sürüp yiyorum, 2 bardak çay ve bolca zigara.arkadaşlar sahurda ne yiyorsunuz da böyle çenenize vurdu..........
şukulatayı azalt...........3 patates soyup kızartıyorum, ızgara zeytin, 2 yumurta, şukulata sürüp yiyorum, 2 bardak çay ve bolca zigara.
şekerim düşüyo sonra….şukulatayı azalt...........