Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
vay be…
VAY BE..
VaY Be…
vaY bE…
vAy be..
demek bıktınız….
Ramazan’da bir insanın kalbini kırmak ne kadar günah siz biliyor musunuz?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Tek kaldı delirir artık sigarasızlıktan

ulan madem oruç tutmuyorsun beni niye teravih diye darlıyosun?
Dinime küfreden Müslüman olsa….
Bak işte sevildiğini bilmiyorsun ben seni doğru yola sevkediyorum yolsa sende benim gibi sarhoş ayyaş olacaksın bak sayemde iman sahibi oldun nur yağdı yüzüne

Yeni bir masör aldım @ZaNa kızda dalyan gibi boy var.Dun akşam evde bunun mevzusu oldu. Bizimki dediki artık direk dükkana gelip beraber eve geçecegiz dedi.
Bu konuda senin fikrin nedir
Yengeciğime katılıyorum kurda kuzu emanet edilmez şekerim khkhkh ha kim kurt kim kuzu ona karar vermedim henüz lvbvbcbxvz

Gelemem maviye çünkü dışardayım araba vergisi ve sigorta primlerini yatıracağım.
O yüzden sabah ara karga bokunu yemeden olurmu:D
Bu sabah aradık ta noldu ? Kargalar bokunu yemeden niye arıyon uyandırıyon yok. Efendim Kulağıma bağırma uyumaya çalışıyorum diye bir sürü papara yedik bide ara dıyor

Bilmem çok dikkatimi çekiyorsunuz. Siz forumda online olunca tv yi kapatıp çayı bırakıp saatlerce gözlerinize bakmak ve anlayabildiginiz kadarıyla size şiirler okumak istiyorum arzu ederseniz tabi ki
cok sekersın :) eger samımı duyguların bunlarsa tesekkurler .d dalga gecmek ıcın yazmıyorsan sıır cok severım hayatım zaten sıır ve muzık uzerıne kurulu bır ara sıyasete atıldım sonra basarısız oldum aslında basarısız degıl ama ınsanların ıhabetlerını gorunce nefret ettım yasım kucuk benım cogu uyeye gore .d cok aktıf bırısı deılım aslında forumda fark etmenız ılgınc

cok sekersın :) eger samımı duyguların bunlarsa tesekkurler .d dalga gecmek ıcın yazmıyorsan sıır cok severım hayatım zaten sıır ve muzık uzerıne kurulu bır ara sıyasete atıldım sonra basarısız oldum aslında basarısız degıl ama ınsanların ıhabetlerını gorunce nefret ettım yasım kucuk benım cogu uyeye gore .d cok aktıf bırısı deılım aslında forumda fark etmenız ılgınc
Efendim ben siyaset sevmem zaten nedenini sorarsanız
Sadullah ergin akp li idi chp den seçildi. Mehmet ali çelebi chp de idi akp ye geçti
Aramıza siyaset girmesin kuru ekmek yiyelim çıplak ayakla yamalı pantonla birbirimize şiirler okuyup şarkılar söyleyelim el ele diz dize
Hatta müsait bir gün içerisinde size bir kahve ikram edip birbirimizi daha yakından tanıma imkanı sunabilirim

Geri