Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Emre değilde cidden forumsalda en cok she nin emegi coktu. Allah var kiz herseye koşardı o zaman forumbahane idi .Hatta o dönem forumsal yönetim kadrosunda yer alan @heLen ( hülya) @Perii ( Büşra) @MeLiNNa ( ela ) bunlar irc kökenliydi. Bahanechat sitesi vardi emre nin o donem helen in ricasi uzerine radyo botunu ben kurdum. Cidden she nin emekleri coktur seversiniz sevmezsiniz emre nin reel islerinin yogunlugu son donemde artinca oda alakadar olamadi .sonrasinda benim bildigim kadariyla she ile aralari bozuldu yada farkli sey oldu tam anımsamıyorum .Ancak su var ki o donemki forumsal daha aktif ve kaliteli idi. Turkiyenin en büyük ilk 3 forumlarından bir tanesi idi.
emre forumu devrettiğinden beri dedesinin mezar taşını okuyamayan arkadaşlar var hala. mevcut irc kadrosunda tanıdığım yok sanırım. çok eskilerde yönetici she vardı. canı sıkıldıkça 3-5 gün atardı beni siteden.

Emre değilde cidden forumsalda en cok she nin emegi coktu. Allah var kiz herseye koşardı o zaman forumbahane idi .Hatta o dönem forumsal yönetim kadrosunda yer alan @heLen ( hülya) @Perii ( Büşra) @MeLiNNa ( ela ) bunlar irc kökenliydi. Bahanechat sitesi vardi emre nin o donem helen in ricasi uzerine radyo botunu ben kurdum. Cidden she nin emekleri coktur seversiniz sevmezsiniz emre nin reel islerinin yogunlugu son donemde artinca oda alakadar olamadi .sonrasinda benim bildigim kadariyla she ile aralari bozuldu yada farkli sey oldu tam anımsamıyorum .Ancak su var ki o donemki forumsal daha aktif ve kaliteli idi. Turkiyenin en büyük ilk 3 forumlarından bir tanesi idi.

zeynep bırakınca she de bırakmıştı sanırım. epey zaman oldu.

zeynep bırakınca she de bırakmıştı sanırım. epey zaman oldu.
Doğrudur baya oldu . Sonrasında X ( ibrahim ) ile bir muhabbetimizde Ender senin forumlarla aran iyi satılık forum vs varmı bildiğin diye söylediğinde iki forum söyledim kendisine biri 4.yıl görev aldığım teknik yöneticiliğini ve bütün yönetim işlerini idare eden @Narsinha ile beraber bulunduğumuz forum birde emre nin forumsal sitesiydi .Cunku bu iki forum turkiyenin en kaliteli forumlariydi. Nasip forumsalmis diğer forumu başka biri adı ve şuan sadece aktif ama farklı şeyler üzerine yogunlastiklarindan eski üyeler ve hızlılık yok ( sifir) ama forumsal üyeleri cidden vefalitmis bu konuda

Lan dedim noluyor bizim foruma meger irc'ye girmisim jsndbbdbdbbd

senin akil edememen mümkün deyil

@Lefty beni kast etmisdir
kizim sana söylüyom oglum sen anla dergibi

:)) eyvallah. Islamci kelimesi biraz abarti olmus. Benim dusuncelerim kendimi baglar kimsenin ozgurlugune yada giyim kusam hayat yasantisina karismam yorumda yapmam. Cizgi konusuna gelince herkesin iyi yada kotu kendine gore dogrulari vardir. Inandigi yolda giderler. Herseyin temeli insanliktan gecer ocu bucu sucu diye ayrimi sevmem bilirsin ;) Ama burada oyle insanlar gordum ki dusuncelerine ters onlarla ayni dusuncede olmadiginda karsisindaki insani tepeden tirnaga asagilayan onlara ustunluk taslamaya calisip bilge insan modeline burunen ama aslinda asla oyle olmayan insanlar yuzunden buraya pek girmiyorum boyle konulara da pek mudahil olmuyorum. Sirf sensin diye yanitlamak istedim ;) Seviliyorsun dostum Allah'a emanet.
Günaydın dostum .
Seninle tanışıklığımız arkadaşlığımız ve dostluğumuz çok eskiye dayanır.
Tabiki artık yaş ilerledikçe iş ve özel hayatın vermiş olduğu yoğunluktan gorusemesekte hâlâ birbirimizi sever sayarız.

Bu ve buna benzer platformlarda çok sert siyasi tartışmalara girdim .Ama hala seninle tartışmalarım hafızamda kaldıysa ne mutlu ikimize yukarida bahsetmiş olduğun sözlere katılıyorum.
Seninle olan ikili tartışmalarımızda hıc ama hıc hakaret veya argo tabir kullanmadın.Senin AKP li olman ve benim sol görüşlü olmam aramızdaki dostluğu ve arkadaşlığı hıc bir zaman zedelemedi. Eğer onca yıl içerisinde hâlâ birbirimize bu şekil bir yaklaşımda bulunuyorsak buda bizim dostlugumuzdur.
Dediğin gibi karşı tarafın görüşünü irdeleyen yada aşağılayan insanlar var gerek burada gerek başka platformlarda düşünsene sırf kürtçe müzik dinliyorum diye terörist yaftası vurup ölmüş anneme dahi küfür edenler oldu .
Bence sen en iyisini yapıyorsun.
Bu arada bu geçtiğimiz 31 mart seçimlerinde bende akp adayına oy verdim .Ama kazanamadı. :) sanırım ben oy verdim diye :D
Ne dersin ben akp ye her secim oy vereyim akp kaybetsin yoksa gideceğiniz yok :D
Sjsjsjsj :D
Arada gel seslen soğutma arayı.
Duygular her daim karşılıklı
Sende seviliyorsun

Son düzenleme:
Günaydın dostum .
Seninle tanışıklığımız arkadaşlığımız ve dostluğumuz çok eskiye dayanır.
Tabiki artık yaş ilerledikçe iş ve özel hayatın vermiş olduğu yoğunluktan gorusemesekte hâlâ birbirimizi sever sayarız.

Bu ve buna benzer platformlarda çok sert siyasi tartışmalara girdim .Ama hala seninle tartışmalarım hafızamda kaldıysa ne mutlu ikimize yukarida bahsetmiş olduğun sözlere katılıyorum.
Seninle olan ikili tartışmalarımızda hıc ama hıc hakaret veya argo tabir kullanmadın.Senin AKP li olman ve benim sol görüşlü olmam aramızdaki dostluğu ve arkadaşlığı hıc bir zaman zedelemedi. Eğer onca yıl içerisinde hâlâ birbirimize bu şekil bir yaklaşımda bulunuyorsak buda bizim dostlugumuzdur.
Dediğin gibi karşı tarafın görüşünü irdeleyen yada aşağılayan insanlar var gerek burada gerek başka platformlarda düşünsene sırf kürtçe müzik dinliyorum diye terörist yaftası vurup ölmüş anneme dahi küfür edenler oldu .
Bence sen en iyisini yapıyorsun.
Bu arada bu geçtiğimiz 31 mart seçimlerinde bende akp adayına oy verdim .Ama kazanamadı. :) sanırım ben oy verdim diye :D
Ne dersin ben akp ye her secim oy vereyim akp kaybetsin yoksa gideceğiniz yok :D
Sjsjsjsj :D
Arada gel seslen soğutma arayı.
Duygular her daim karşılıklı
Sende seviliyorsun
:))) eyvallah guzel kardesim. Dedigin gibi dostlugumuz eskilere dayanir. Saygi sevgi cercevesinde her gorusle tartisirim. Herkesin dogrusu da yalnisi da kendisine. Senin sol goruslu olman dostluga engel olmaz olmamalida. Bizim en buyuk sorunumuz toplumumuzun egitimsizligi ve yafta yapistirmaya meyilli olmasi. Bir insan kurtce muzik dinliyor diye terorist olmalali. Benim universitede ev arkadaslarimin ikisi de dogulu idi. Birisi Diyarbakir birisi Bingol'lu idi. Ama en az benim kadar milliyetci, vatansever, bayrak severdi. Oy konusuna gelince gulesim geldi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ;))) sende anladin herhalde sizin kesimden olmayacagini bizim tarafa gectin o da kazanamadigimiz zamana denk geldi herhalde :D her devrin ve misyonun bir sonu oldugu gibi Ak Parti iktidarininda bir sonu olacaktir. Ben her zaman soylerim bu ulkede 3 parti daima var olacaktir. Birisi Cumhuriyet Halk Partisi. Sebebi, Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un kurmus oldugu parti olmasi ve Ataturk'cu dusuncelerin, insanlarin Ataturk sevgisi var olacagindan dolayidir. Digeri ise Milliyetci Hareket Partisi. Her ne kadar kan kaybetse de parti icerisinde doktrin sistemi var oldukca devam edecektir. Cogu ulkuculer Devlet bey'in politikalarini begenmedigi icin ki dogaldir begenmemeleri baska partilere oy vermis olsa da toparlayici bi lider cikarabilirlerse yine o cati altinda toplanacaklardir. Bir digeri ise Hdp. Onu aciklamaya tenezzul bile etmem.
Sonuc olarak dogru yolu bulmana sevindim ;d rozetini taktirmak istersen yuksek mevkilerde tanidiklarim var hallederiz :D

Cansın
Seninle bir türlü denk gelemiyoruz. Gönüller bir olsun gerçi gerisinin pek önemi yok :)
Şimdi ben bunu ankara geneli için söylüyorum. Ankara da artık parti olayı kalmadı. Çünkü bize iki aday çıkarttılar ikiside ülkücü kökenli biri chp mansur yavaş diğeri akp turgut altınok bunlardan birini seçeceksiniz dediler ankaralılara ancak benim akp ye oy vermem biraz ticari olarak birazda altınok'un yeğenini tanımam ve geçmişte biraz ticaret biraz muhabbetimizden dolayıdır. Bu senin sandigin gibi soldan veya solculardan birşey olmayacagini zannetmedigimden değil . Ben ömrümde chp ve hdp veya dsp ye oy vermedim. Tamam Bu partilerin belli çizgilerini severim içlerinde bazı politikacıları severim o ayrı ancak sol demek chp demek olmadığı gibi kürt demek de hdp demek değildir. Şimdi bu seçimi chp kazanmadı bu seçimi emekliler kazandı akp kaybetmedi bu seçimi IYI parti kaybetti sen benim ne demek istediğimi anladın sanırım :) KK nin adaylığına ilk tepki verenlerden biriyim tamam dürüst adam dürüst siyasetçi Ama bu demek değil 2017 yılında adalet yürüyüşü yaparak secim kazanılacak manasına gelmez. Demirelin bir sözü var .yollar yürüyerek aşılmaz diyerek o zaman bende AMED ( DIYARBAKIR) dan ankaraya kadar yürüyüm secim kazanayım. Sen ergenekon dönemi adalet bakanını alır ankara çankaya gibi bir yerden aday yaparsan sen seçimi başlamadan kaybettin :) klavuzu karga olanın burnu b*kdan çıkmaz sözune istinaden şunu soyleyim sana yürüyen merdivene ters binen adamdan ülkeye hayır gelirmi :D
Bak sana bizim solcular demeyim ama belli bir bölümünün yaptığı en iyi isi söyleyeyim.
Secimler öncesi kahvehane lokal park gibi yerlerde hükümete atıp tutarlar secim yaklaşınca genel merkeze giderler davul zurna eşliğinde halay çekip zılgıt çalarlar sandıklar açılmaya yakın gider bir yerde kafa çeker birbirlerine sitem ederler .
Evet tayyip sonrası akp biter aynen doğru chp mhp daima var olacaktır.HDP olayını burada konu olarak ele almıyorum ama şu bir gerçektir ki bugün yada yarın kimse sanmasın ki kürt oyları çantada keklik diye. Bu işler artık diyarbakır da kürtçe konuşup istanbulda bozkurt yada rabia işareti yaparak olmuyor.murat kurum istanbul da kürt bir düğüne gidip poşi takacak kürtçe konuşacak halay çekecek sonra çıkıp kürtlerin seçtiği adayin yerine kayyum atayacak .
Kısaca artık hiçbirşey eskisi gibi değil
Bu secim ben size geldim . Iadei ziyâret şart oldu artık sana önümüzdeki secim ailecek bende sizi bize bekliyorum :D
Oy konusuna gelince gulesim geldi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ;))) sende anladin herhalde sizin kesimden olmayacagini bizim tarafa gectin o da kazanamadigimiz zamana denk geldi herhalde :D her devrin ve misyonun bir sonu oldugu gibi Ak Parti iktidarininda bir sonu olacaktir. Ben her zaman soylerim bu ulkede 3 parti daima var olacaktir. Birisi Cumhuriyet Halk Partisi. Sebebi, Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un kurmus oldugu parti olmasi ve Ataturk'cu dusuncelerin, insanlarin Ataturk sevgisi var olacagindan dolayidir. Digeri ise Milliyetci Hareket Partisi. Her ne kadar kan kaybetse de parti icerisinde doktrin sistemi var oldukca devam edecektir. Cogu ulkuculer Devlet bey'in politikalarini begenmedigi icin ki dogaldir begenmemeleri baska partilere oy vermis olsa da toparlayici bi lider cikarabilirlerse yine o cati altinda toplanacaklardir. Bir digeri ise Hdp. Onu aciklamaya tenezzul bile etmem.
Sonuc olarak dogru yolu bulmana sevindim ;d rozetini taktirmak istersen yuksek mevkilerde tanidiklarim var hallederiz :D

Cansın
Seninle bir türlü denk gelemiyoruz. Gönüller bir olsun gerçi gerisinin pek önemi yok :)
Şimdi ben bunu ankara geneli için söylüyorum. Ankara da artık parti olayı kalmadı. Çünkü bize iki aday çıkarttılar ikiside ülkücü kökenli biri chp mansur yavaş diğeri akp turgut altınok bunlardan birini seçeceksiniz dediler ankaralılara ancak benim akp ye oy vermem biraz ticari olarak birazda altınok'un yeğenini tanımam ve geçmişte biraz ticaret biraz muhabbetimizden dolayıdır. Bu senin sandigin gibi soldan veya solculardan birşey olmayacagini zannetmedigimden değil . Ben ömrümde chp ve hdp veya dsp ye oy vermedim. Tamam Bu partilerin belli çizgilerini severim içlerinde bazı politikacıları severim o ayrı ancak sol demek chp demek olmadığı gibi kürt demek de hdp demek değildir. Şimdi bu seçimi chp kazanmadı bu seçimi emekliler kazandı akp kaybetmedi bu seçimi IYI parti kaybetti sen benim ne demek istediğimi anladın sanırım :) KK nin adaylığına ilk tepki verenlerden biriyim tamam dürüst adam dürüst siyasetçi Ama bu demek değil 2017 yılında adalet yürüyüşü yaparak secim kazanılacak manasına gelmez. Demirelin bir sözü var .yollar yürüyerek aşılmaz diyerek o zaman bende AMED ( DIYARBAKIR) dan ankaraya kadar yürüyüm secim kazanayım. Sen ergenekon dönemi adalet bakanını alır ankara çankaya gibi bir yerden aday yaparsan sen seçimi başlamadan kaybettin :) klavuzu karga olanın burnu b*kdan çıkmaz sözune istinaden şunu soyleyim sana yürüyen merdivene ters binen adamdan ülkeye hayır gelirmi :D
Bak sana bizim solcular demeyim ama belli bir bölümünün yaptığı en iyi isi söyleyeyim.
Secimler öncesi kahvehane lokal park gibi yerlerde hükümete atıp tutarlar secim yaklaşınca genel merkeze giderler davul zurna eşliğinde halay çekip zılgıt çalarlar sandıklar açılmaya yakın gider bir yerde kafa çeker birbirlerine sitem ederler .
Evet tayyip sonrası akp biter aynen doğru chp mhp daima var olacaktır.HDP olayını burada konu olarak ele almıyorum ama şu bir gerçektir ki bugün yada yarın kimse sanmasın ki kürt oyları çantada keklik diye. Bu işler artık diyarbakır da kürtçe konuşup istanbulda bozkurt yada rabia işareti yaparak olmuyor.murat kurum istanbul da kürt bir düğüne gidip poşi takacak kürtçe konuşacak halay çekecek sonra çıkıp kürtlerin seçtiği adayin yerine kayyum atayacak .
Kısaca artık hiçbirşey eskisi gibi değil
Bu secim ben size geldim . Iadei ziyâret şart oldu artık sana önümüzdeki secim ailecek bende sizi bize bekliyorum
Artik Ak parti de kalkinma donemi kendilerine olmaya basladigindan beri kan kaybi devam ediyor. O onun yegeni bu bunun oglu derken saltanat kayigina dondu bazi yerlerde. Hatta genelde de boyle diyebilirim. Ben bu teskilatin icine girdigimde kimse de menfi duygular yoktu. Ama iktidar ve guc ele gecince bir de kendilerini nasilsa Reis var bize rakip yok dusuncesi de hakim olunca halktan kopmalar halkla diyalog kesildi sonucta kacinilmaz oldu. Adaylar konusuna gelince evet adaylar yalnisti. Gerek Ankara'da gerekse Istanbul'da. Daha once brokrat denedin olmadi ayni hataya yine dustu sonu bu sekil oldu. Bir de teskilatlarda doymusluk vardi bi silkelenmeleri gerekiyordu. Bu durum umarim kendilerine getirir bazi kafa yapisi bozuk olanlari. Emeklilere gelince egri oturup dogru konusmak lazim. Kiralarin 15 bin tl ve hayat pahaliliginin zirve yaptigi donemde 10 bin tlye mahkum edersen tepkiyi yersin. Nitekimde oyle oldu. Isteseydi 20.000 yapar secimi tek kalemde alirdi. Ben genel merkezde verileri inceledigimde sandiga gitmeyen 6.5 milyon secmenin oldugunu gordum. Keza 25milyon oy aldigin yerde son aldigin oy 16 milyonlarda. Chp'nin oyu 1 milyon civari artmis alt tarafi. Adam sandiga gitmedi gitseydi gene Ak partiye atacakti. Atmamak icinde gitmedi. Gelelim diger konu muhalefetin 1.ci parti oldugu secimlerden sonra kendini iktidar partisi olarak gormesine. Yerel secimler ile genel secimler farklidir. Secmenin Erdogan'a guveni azalsa da gene de yonelecegi yoldur. Dikkatini cektiyse son Mv secimlerinde ak partinin aldigi oy 35.5 ama Erdogan'in aldigi oy 52. Yani millet sana diyorki Bak biz sana guveniyoruz ama gosterdigin vekillere guvenmiyor.

Geri