Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee kerom takıldığımız yerde yine bi konu açarız sen nasılsa alıştın ustasıda oldun
Aynen bizim hikayenin de 'hikayeme bir cümle de sen ekle' oyununa dönebilitesi yüksek :zuha:
o yok ya aslinda bosuna ugrasmayin siz beni dinleyin :zuha:
sizofreni baslangici tespiti var sizde gidin tedavi olun :zuha:
Ee kerom takıldığımız yerde yine bi konu açarız sen nasılsa alıştın ustasıda oldun![]()
Başlık bu olcak'hikayeme bir cümle de sen ekle' bundan çok hikaye ekleriz laa
Hayda az kalsın telif hakkı ırzına geçiyordun kero
Şimdi sen benim eklediğim ekran alıntısını görmedin mi yahu :honk:
O ç-alıntı yaa var öle bi başlık, ben daha orijinal bulurum sen merak etme o güne çıkalım bi de :zuha:
Hayda az kalsın telif hakkı ırzına geçiyordun kerotamam başkanım sen bulursun orjinal bişeyler
o Kitkat'a noluyor be o kime şizofren diyor?
![]()
Aaa valla gitmiş,lafı ortaya attı gitti dedi gitti
Tamam yaa hallederizzz
Bilmiyorum hepimize şizofren dedi gitti dedi gitti ahahha :zuha: O video geldi aklıma dedi gitti :zuha:
Aaa valla gitmiş,lafı ortaya attı gitti dedi gitti
KitKat çabuk geri gel buraya,sen bize şizofrenmi dedin? Beni döv diyor şimdi ben napiym asdfghjhj
Are you a psychopath ?![]()
Yes we are, and you :honk:
Hahaaayt bi o eksikti
O da kaçarmış, bu defa da KitKat kim demeye başlarsan işimiz var ahhahaha
Yes we are, and you :honk:
Olalım kero seni mi kırıcaz![]()
Avatarındaki sen misin nan :honk:
Hahaaayt bi o eksiktiama o bizi şizofren yaptı dedi gitti,onu ebedi meçhule gömerdik ohh olsun derdik bide:hih:
Evet çok tipsizim yoksa :T:
Kapıdan kovsan pencereden girer o ne kovalaması kerom,ahan aşalarda nickini gördüm bile
Nan belki yeni üye olacak nası gonuşuyon nan sen, azıcık cezbet tutmuş giydiriyon burada !! :pat: :zuha::zuha:
Amacındaki gaye ney nabion sen orada :honk:
Evet o tipsiizzzzzzzzz uyuz HeavenLy işte
Avatarındaki sen misin nan :honk:
Kapıdan kovsan pencereden girer o ne kovalaması kerom,ahan aşalarda nickini gördüm bile![]()
Evet o tipsiizzzzzzzzz uyuz HeavenLy işte![]()
Amaçsız saçma bir şey yaüstümü düzeltiyordum arkadaş gülümse diye bağırında tamamen doğal bir poz çıktı