Heavenly
Gümüş Üye
Haberim yokmuş gibi çek panpaaaa mı didin yoksaa :honk:
Iğkk pampa nedir ya ergen gibi :T:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haberim yokmuş gibi çek panpaaaa mı didin yoksaa :honk:
Evet o tipsiizzzzzzzzz uyuz HeavenLy işte![]()
Sen sus çirkin :T:
Iğkk pampa nedir ya ergen gibi :T:
Adamsın hevinli sevdim bu dediğini :honk:
Şimdi sen benim eklediğim ekran alıntısını görmedin mi yahu :honk:
o Kitkat'a noluyor be o kime şizofren diyor?![]()
Aaa valla gitmiş,lafı ortaya attı gitti dedi gitti
KitKat çabuk geri gel buraya,sen bize şizofrenmi dedin? Beni döv diyor şimdi ben napiym asdfghjhj
Hahaaayt bi o eksiktiama o bizi şizofren yaptı dedi gitti,onu ebedi meçhule gömerdik ohh olsun derdik bide:hih:
Ee geçerkende bi sosyal gruba üye oluyimde öyle gidiyim mi dedi?:T:Bir arkadaşa bakıp gitmiş olabilir.
Belki baktığı arkadaş sosyal gruba üyeydi. Orda ne sohbetler geçtiğini görmek için gruba üye olup bi incelemeye karar verdi. Sayfalarca yazı görünce de "Nerdeyim ben lo" diye afallamak suretiyle direkt sayfayı kapayıp forumdan çıkış bile yapamadan uzaklaştı.
Ee geçerkende bi sosyal gruba üye oluyimde öyle gidiyim mi dedi?:T:
Bencede git yakalarsam döverim seni KitKat:pat: bizi şizofren yapınca iyidi dimi?:sulugoz:gormedim vallah ilk sayfayi okudum sonra cevapladim heemen cok sabirsizim :haha:
saol yani sonya o kitkat'dami oldum ben :agla::agla::agla:
ehehhehh dov ya canin sagolsun kacarim bende oyle dovemezsiniz :haha:
abbbowww ben en iyisi kaçam buralardan olmadi bu i$![]()
![]()
![]()
gorktum gedeyom![]()
Bu durumda durum daha da vahim :honk:
İlk ben sorarım hangi arkadaşa diye :honk:
gormedim vallah ilk sayfayi okudum sonra cevapladim heemen cok sabirsizim :haha:
saol yani sonya o kitkat'dami oldum ben :agla::agla::agla:
ehehhehh dov ya canin sagolsun kacarim bende oyle dovemezsiniz :haha:
abbbowww ben en iyisi kaçam buralardan olmadi bu i$
Bencede git yakalarsam döverim seni KitKat:pat: bizi şizofren yapınca iyidi dimi?:sulugoz:
Sen sormasan zatı şaşardım kerom
Bu arada NazLı hangi cennetin dibinde yine?![]()
Sonya' Alıntı:Bencede git yakalarsam döverim seni KitKat:pat: bizi şizofren yapınca iyidi dimi?:sulugoz:
Belki baktığı arkadaş sosyal gruba üyeydi. Orda ne sohbetler geçtiğini görmek için gruba üye olup bi incelemeye karar verdi. Sayfalarca yazı görünce de "Nerdeyim ben lo" diye afallamak suretiyle direkt sayfayı kapayıp forumdan çıkış bile yapamadan uzaklaştı.
Ooovv bu nedemek oluyor kerom $eyy neyse kerom gelirse senindir gelmesse hiç senin olmamıştır zaten
Nazlı beni Hollanda'ya taşınma vaadi ile kandırıp şu an aldatıyor sanırım :o
Kıvır şimdi kıvıryoksa smi senmisin by bilinmez![]()
e yine saol yani resmen gofuyon benii :agla:
agla gozum agla agla gulemem bugun :agla:
yahu $izofreni felan yok ortada o tamamen espiriydi $eysiydi ya :lelele:
@keroLayn yiim yiiimemmi![]()
hepicigini yiirim hemide :zuha:
Ooovv bu nedemek oluyor kerom $eyy neyse kerom gelirse senindir gelmesse hiç senin olmamıştır zaten![]()
Kıvır şimdi kıvır![]()