Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok la benim tabirim değil o, onu bana bi admin dediydi :zuha:
O değil de ben Emre admin gibi okumadan beğenip geçiyon sandımdı, iyi bi okuyomuşun, okumamakla kalmayıp alıntılar da yapıyon :dyg:
Yuh yaokuyorum tabi ayıp :hih: yalnız iyi taktik etiketlemiyon ya
ahahahah :zuha:
Kız etiketlesem de bakmayacak nasılsa ondan karakter kasmıyorum boşuna :honk:
Bebeğim biliyorum ben, sadece o admine kaya fırlatmak istedim bi dene :srl:
Belki bakar son bir şans deneo smiye ismail diyen kimdi bizden @Sonya mıydı :zuha:
Belki bakar son bir şans deneo smiye ismail diyen kimdi bizden @Sonya mıydı :zuha:
7 kere etiketlenmiş çocuk, bi de 67 kez görüntülenmiş profili. Foruma döndüğünde çok ünlü olacak çooookkkk :honk:
Profiline karanfil bırakalım sana bıraktığımda geldiydin :kiki:
Doğru didin.
Git bırak uğuru kaçmasın :honk: :kiki:
O ünlülük onu kudurttur söyliyim7 kere etiketlenmiş çocuk, bi de 67 kez görüntülenmiş profili. Foruma döndüğünde çok ünlü olacak çooookkkk :honk:
o şey olmasın nan kod adı TSK :zuha:
O ünlülük onu kudurttur söyliyim![]()
Yeter ki gelsin he mi kerom?
Yok TSK olsa şimdiye beni evimden aldırtıdı :honk:
Önce profiline yazdım, mail bildirimi varsa diye bi de özel mesaj attım ama bana mısın demedi :honk:
Gelsin de kudursun o kadar diyom saaa :honk: :zuha:
Yeter ki gelsin he mi kerom?bizi bu dertten kurtarsın,her iki güne bir sonyanın şu SMi kimdir sorusundan böööğtt geldi size dimi?
![]()
Yalnız cep kitap boyutlarında anca olur,adam bi kitaplık serüven yaşatmadı bize ne hikayesi çıkar bundan kero başkanım?
Yok ondan değil de ben de merak ediyorum nan. Konuyu açarken cidden etkilendim hikayeden :honk: Düşünsene adam 19:47de gruba yazıyor ve 'lost' oluyor :honk:
Tam kitap yazılacak bir hikaye :zuha:
Yalnız cep kitap boyutlarında anca olur,adam bi kitaplık serüven yaşatmadı bize ne hikayesi çıkar bundan kero başkanım?
E göze batan üye oluş tarihi ve gruba üye oluşu ve ondan sonra sır gibi kayboluşu![]()
![]()
Hiç de zorlanmicamıza benziyoruz,her kafada bir hikaye,adamı ne boyutlara taşırız orasını ben düşünmek dahi istemiyorum kerocum
İşte asıl hikaye burada başlıyor Sonya, bundan sonrası tamamen hayal güzü ve doğaçlama :zuha:
Hiç de zorlanmicamıza benziyoruz,her kafada bir hikaye,adamı ne boyutlara taşırız orasını ben düşünmek dahi istemiyorum kerocum![]()