SMi Kimdir?

Konu sahibi son olarak 1054 gün önce görüldü

SMi Kimdir?

• Başka forum ajanı.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o yok ya aslinda bosuna ugrasmayin siz beni dinleyin :zuha:
sizofreni baslangici tespiti var sizde gidin tedavi olun :zuha:

Aynen bizim hikayenin de 'hikayeme bir cümle de sen ekle' oyununa dönebilitesi yüksek :zuha:
Ee kerom takıldığımız yerde yine bi konu açarız sen nasılsa alıştın ustasıda oldun:D
Başlık bu olcak'hikayeme bir cümle de sen ekle' bundan çok hikaye ekleriz laa:D

o yok ya aslinda bosuna ugrasmayin siz beni dinleyin :zuha:
sizofreni baslangici tespiti var sizde gidin tedavi olun :zuha:

Şimdi sen benim eklediğim ekran alıntısını görmedin mi yahu :honk:

Ee kerom takıldığımız yerde yine bi konu açarız sen nasılsa alıştın ustasıda oldun:D
Başlık bu olcak'hikayeme bir cümle de sen ekle' bundan çok hikaye ekleriz laa:D

O ç-alıntı yaa var öle bi başlık, ben daha orijinal bulurum sen merak etme o güne çıkalım bi de :zuha:

Şimdi sen benim eklediğim ekran alıntısını görmedin mi yahu :honk:

O ç-alıntı yaa var öle bi başlık, ben daha orijinal bulurum sen merak etme o güne çıkalım bi de :zuha:
Hayda az kalsın telif hakkı ırzına geçiyordun kero:D tamam başkanım sen bulursun orjinal bişeyler:D o Kitkat'a noluyor be o kime şizofren diyor?:(

Hayda az kalsın telif hakkı ırzına geçiyordun kero:D tamam başkanım sen bulursun orjinal bişeyler:D o Kitkat'a noluyor be o kime şizofren diyor?:(

Tamam yaa hallederizzz :D
Bilmiyorum hepimize şizofren dedi gitti dedi gitti ahahha :zuha: O video geldi aklıma dedi gitti :zuha:

Tamam yaa hallederizzz :D
Bilmiyorum hepimize şizofren dedi gitti dedi gitti ahahha :zuha: O video geldi aklıma dedi gitti :zuha:
Aaa valla gitmiş,lafı ortaya attı gitti dedi gitti:D
KitKat çabuk geri gel buraya,sen bize şizofrenmi dedin? Beni döv diyor şimdi ben napiym asdfghjhj

Hahaaayt bi o eksikti:D ama o bizi şizofren yaptı dedi gitti,onu ebedi meçhule gömerdik ohh olsun derdik bide:hih:

Nan belki yeni üye olacak nası gonuşuyon nan sen, azıcık cezbet tutmuş giydiriyon burada !! :pat: :zuha::zuha:

Kapıdan kovsan pencereden girer o ne kovalaması kerom,ahan aşalarda nickini gördüm bile:D

Ne biliyim tanımıyom benim için hala keşfedilmemiş bir okyanus gibi :zuha:

---

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
keroLayn, HeavenLy+, Sonya+, KitKat

Haydin gençler 4e 4 başarabiliriz kazanabiliriz !! :honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri