SMi Kimdir?

Konu sahibi son olarak 1055 gün önce görüldü

SMi Kimdir?

• Başka forum ajanı.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişi dicem ama linç etmek neym yok.. Ben şu an bişi fark ettim ama ama aması var işte.. Sizin ikinizin de ilişkisi var diyor.. Kim nan bu talihliler yoksa siz, siz ikiniz ???
Owww shit nasıl başganım nan ben :o
Yıldırım nikahı kıydırdık biz. :hi:

Yıldırım nikahı kıydırdık biz. :hi:

Vay beee.. hayırlara vesile olsun, mutlu olun senelerce :dyg:
Sonya sen nikahına çağırmazsın ama ben fark ederim geç de olsa :honk:
Tebrikler, hayırlara vesile olsun, en son babalar duyar dizi setinde hissettim kendimi şu an :honk:

Vay beee.. hayırlara vesile olsun, mutlu olun senelerce :dyg:
@Sonya sen nikahına çağırmazsın ama ben fark ederim geç de olsa :honk:
Tebrikler, hayırlara vesile olsun, en son babalar duyar dizi setinde hissettim kendimi şu an :honk:
Teşekkür ederim darısı senin başına ,burda konuşulcak şeyler değil ama allahım sana öyle bir eş sevgili nasip etsinki seni bir dakka bile üzmesin hiç, hep mutlu etsin:srl:

nan ben de bu @nazlımm dan şüpheleniom fake mi ki :uykucu: anket açalım kerom buna da

Açalım NazLım alıştık nasılsa :honk:

Teşekkür ederim darısı senin başına ,burda konuşulcak şeyler değil ama allahım sana öyle bir eş sevgili nasip etsinki seni bir dakka bile üzmesin hiç, hep mutlu etsin:srl:

Amin bebeğim saolasın cümlemiz için geçerli bir dua olsun :srl:
Sevindim cidden sizin adınıza, profiline girmesem anlamıycam daha :honk:

Açalım NazLım alıştık nasılsa :honk:

Amin bebeğim saolasın cümlemiz için geçerli bir dua olsun :srl:
Sevindim cidden sizin adınıza, profiline girmesem anlamıycam daha :honk:
Saol cancazım:srl:
Ee oda senin ayıbın olsun haftalardır profaylerime uğramıyon:hih: bileydim gelceğini yollarına gül dökerdim:hih:
@Sonya çok mutlu ol kuzusu bu arada @keroLayn yeni aydın sana da günaydın :D
oyy sende mutlu ol kuzum:srl:

Saol cancazım:srl:
Ee oda senin ayıbın olsun haftalardır profaylerime uğramıyon:hih: bileydim gelceğini yollarına gül dökerdim:hih:
oyy sende mutlu ol kuzum:srl:

Vay arkadaş herkes de profaylına girmememden şikayetçi :honk: Anket açsak %50yi geçer yani :honk:
Ben 'belki o benimle muhabbet etmek istemiyordur' mantığı ile asla demeyim de genelde kimsenin profaylına girmem. Bu sadece forumda böle değil. Skypedan facebooktan telefondan ilk mesajı atmam. Sebebinin ise kesinlikle kibirle alakası yoktur. 'ya o şu an benimle konuşmak istemiyorsa' düşüncesi vardır.. Bu fobimi yenemiyorum :o :(:(:(

Vay arkadaş herkes de profaylına girmememden şikayetçi :honk: Anket açsak %50yi geçer yani :honk:
Ben 'belki o benimle muhabbet etmek istemiyordur' mantığı ile asla demeyim de genelde kimsenin profaylına girmem. Bu sadece forumda böle değil. Skypedan facebooktan telefondan ilk mesajı atmam. Sebebinin ise kesinlikle kibirle alakası yoktur. 'ya o şu an benimle konuşmak istemiyorsa' düşüncesi vardır.. Bu fobimi yenemiyorum :o :(:(:(

Yalan benm profilimden hiç çıkmıyo :haha:

Ee bende o mantıkla seninkine girmiyordum işte aynısı,ben seninle hep sohbet etmeyi seviyordum laa:(

Hee onada bir anket aç olsun bitsin:D Anket manyağı olduk iyice daha doğrusu sapıkta oda ayrı bir konu neyse:D
Ya açtığın konu neydi geldiğimiz konu ne oldu bakarmısın?:D

Ee bende o mantıkla seninkine girmiyordum işte aynısı,ben seninle hep sohbet etmeyi seviyordum laa:(

Hee onada bir anket aç olsun bitsin:D Anket manyağı olduk iyice daha doğrusu sapıkta oda ayrı bir konu neyse:D
Ya açtığın konu neydi geldiğimiz konu ne oldu bakarmısın?:D

Sen artık sevdiceğinle muhabbet edersin :honk: Ya ben bana yazıldığında cevap veririm hemen, öle benimki gibi bi çekincen olmasın sakın istediğin zaman yaz :honk: Ama ben sana yazamam artık, evli barklı insansın :zuha:

Açarız yaa anket dediğin nedir gülümmmm :icon_wink:
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış konunun sapması da sıkıntı değil, konumun içine ettinizgillerden olmadım hiç :honk: Şu an üst sıralardayız, teşekkürler #GrupGafaDadLı :honk:
O değil de admin seni de tınmadı :honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri