SMi Kimdir?

Konu sahibi son olarak 1054 gün önce görüldü

SMi Kimdir?

• Başka forum ajanı.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonya benden habersiz elin sMi'sini merak edemez artık.

Ne demiş şair?
sMi efendiii sMi efendiiiiiii yıkıldı yolunu bekleyen şehir, şimdi gelsen de bir gelmesen de bir, ona göre. :icon_yillarcaezildi

Vayhhh damada bak sen Allah Allah :honk: :p

:haha: güncel diyo ya :kiki:

@Sonya sormuyor artık sanırım anketin amacına ulaştı sayılır sadece bi teferruat kaldı o da gercekten kim olduğu (:
Yoo ben hala merak ediyorum "Smi kimdir inmidir cinmidir"
blink.gif

Güncel tabi ya, smi ortaya çıkana kadar güncelliycem :honk: admine söyle smi'yi bulup getirene kadar sabitlesin konuyu ve lütfen silmesin :honk:

Bence Sonya'nın hiçbirşey umrunda değil :p
Bay bilinmez :o

Yooo yine umrumda
blink.gif

O değilde; iyi bir ekip kurulmalı
bu Smi buraya getirilmeli :lutfen:

Ooooo By Bilinmez cancazım yorum atmış görmedim flood olmasın diye msjımı editledim:p
:pc:
Şeyyy benimki sadece insani merak başka bişey aramayın he:T:

Yoo ben hala merak ediyorum "Smi kimdir inmidir cinmidir"
blink.gif

Yooo yine umrumda
blink.gif

O değilde; iyi bir ekip kurulmalı
bu Smi buraya getirilmeli :lutfen:

Ooooo By Bilinmez cancazım yorum atmış görmedim flood olmasın diye msjımı editledim:p
:pc:
Şeyyy benimki sadece insani merak başka bişey aramayın he:T:

Oğlum hıdır elimden gelen budur :honk: tüm imkanları zorladım daha da getiremedim onu buraya :o sanırım sır olarak kalacak grubumuzun efsane başlığının tozlu sayfalarında :o

Oğlum hıdır elimden gelen budur :honk: tüm imkanları zorladım daha da getiremedim onu buraya :o sanırım sır olarak kalacak grubumuzun efsane başlığının tozlu sayfalarında :o
Ne yani efsane deyipte konuyu kapatcaz mı kine?:( Bu anket böylece kalsın bir bilen çıkar mutlak:lutfen: Şuda olabilir :dusun: tam bizim gruba üye oldu,siteden çıkınca kaza geçirdi şuan hafıza kaybı yaşadığı üçün aramıza katılamıyor
innocent.gif

Ne yani efsane deyipte konuyu kapatcaz mı kine?:( Bu anket böylece kalsın bir bilen çıkar mutlak:lutfen: Şuda olabilir :dusun: tam bizim gruba üye oldu,siteden çıkınca kaza geçirdi şuan hafıza kaybı yaşadığı üçün aramıza katılamıyor
innocent.gif

O dediğin sadece filmlerde olur dediğim yorum :honk:

Konu silinip kilitlenmediği müddetçe üzerime düşeni yine yapar hortlatır güncellerim ben :honk:

O dediğin sadece filmlerde olur dediğim yorum :honk:

Konu silinip kilitlenmediği müddetçe üzerime düşeni yine yapar hortlatır güncellerim ben :honk:
Öyle deme herşey olur
icon21.gif
olmaz diye bişey yok,yada gözüne kolonya kaçtı kör oldu şuan bize yazamıyor:dusun:

Öyle deme herşey olur
icon21.gif
olmaz diye bişey yok,yada gözüne kolonya kaçtı kör oldu şuan bize yazamıyor:dusun:

Sonya bebeğim bu akşam bi harikasın ama benim beyin errorun kralını verdi. Başka zaman şu anın acısını çıkartıcam deyip huzurlarınızdan ayrılıyorum efenim :hi:

Sonya bebeğim bu akşam bi harikasın ama benim beyin errorun kralını verdi. Başka zaman şu anın acısını çıkartıcam deyip huzurlarınızdan ayrılıyorum efenim :hi:
Konuyu hortlatma senin işin nezaman istersen burdayım,kendini çok fazla mahrum etme bizden canparem seviliyorsun:srl:

En azından bi çizgimiz var, dengesizliğimizde bile bir denge var, görüp görebileceğiniz en dengeli dengesizleriz biz nokta net.

Ciddiyet was here.

Cümleten iyi geceler :honk:

#GrupGafaDadLı'ya hayran kalmış bir misafir garanti budur :D

Sen öle diyorsan öyledir fasulye :honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri