SMi Kimdir?

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü

SMi Kimdir?

• Başka forum ajanı.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sen artık sevdiceğinle muhabbet edersin :honk: Ya ben bana yazıldığında cevap veririm hemen, öle benimki gibi bi çekincen olmasın sakın istediğin zaman yaz :honk: Ama ben sana yazamam artık, evli barklı insansın :zuha:

Açarız yaa anket dediğin nedir gülümmmm :icon_wink:
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış konunun sapması da sıkıntı değil, konumun içine ettinizgillerden olmadım hiç :honk: Şu an üst sıralardayız, teşekkürler #GrupGafaDadLı :honk:
O değil de admin seni de tınmadı :honk:
Ben sanada yazarım anlayışlıdır o konuda sağolsun öyle kısıtlama yapmıyor,yani gelebilrisin profaylerima:D

Yok o nezamndır sitede değil hatta saat 21:50lerden beri aktivsiz bişekilde duruyor:D Bazen benide cvpsız bırakıyor sayın admincim,yani senlik bi durum değil bu, banada yapıyor bu tınlamama durumunu hain adam:D

Ben sanada yazarım anlayışlıdır o konuda sağolsun öyle kısıtlama yapmıyor,yani gelebilrisin profaylerima:D

Yok o nezamndır sitede değil hatta saat 21:50lerden beri aktivsiz bişekilde duruyor:D Bazen benide cvpsız bırakıyor sayın admincim,yani senlik bi durum değil bu, banada yapıyor bu tınlamama durumunu hain adam:D

Hayırlısı nasip kısmet mukadderat :honk:
Az önce girdim onun da profaylına, online görünüyordu yani, aranızı bozmak gibi olmasın ama durum bu :zuha:

Hayırlısı nasip kısmet mukadderat :honk:
Az önce girdim onun da profaylına, online görünüyordu yani, aranızı bozmak gibi olmasın ama durum bu :zuha:
Eee az önce daha aktiv değildi ne ara geldi:D Yok aramız bozulmaz bizim kızarım ederim ama çok severim adminimi:p

Eee az önce daha aktiv değildi ne ara geldi:D Yok aramız bozulmaz bizim kızarım ederim ama çok severim adminimi:p

Yaptığı son şeylerden sonra admini seven bizden değildir :pat:

Neyse ben kaçtım canım, admine daha sonra saydırırım, haydi iyi geceler :kiss:

Yaptığı son şeylerden sonra admini seven bizden değildir :pat:

Neyse ben kaçtım canım, admine daha sonra saydırırım, haydi iyi geceler :kiss:
O oklavayla napcan cnm:icon_cagara:
Çok üstüne gitmeyin ola işlerini bi yola koysun bu aralar yoğun kafası dalgın unutkanlıktan geri dönüş yapmıyor,düzelir düzelir sabretmek lazım:cici:
Tamam canımın içi hadi allah rahatlık versin kendine iyi bak görüşürüz:kiss:

SMİ Aşayidaki kişi oLabiLir Dikkat edin :D
Herbert Williams Mullin
1970´li yılların başında Kaliforniya´da 13 cinayet işlemiş bir seri katildir. En yakın arkadaşını trafik kazasında kaybetmesi sinirsel bozukluğu tetiklenmiştir. Kendi kendine konuşması ve derisinde sigara söndürmeye başlaması sonucu 21 yaşında akıl hastanesine kaldırılmıştır.25 yaşına geldiğinde Kaliforniya’ya dönmüştür. Ailesinin yanında yaşarken eyaletlerinde yaşanacak olan büyük depremden onları ancak cinayet işleyerek kurtarabileceği fikrine kapılmıştır.Evsiz bi adamı beyzbol sopasıyla döverek öldürmesi ve arabasına otosopçu olarak bindiği bi şoförü öldürmesiyle ilk cinayetlerini işlemiştir. Ardından günah çıkarmaya gittiği kilisede bir rahibi de öldürerek cinayetlerine devam etmiş ve kurtuluşa erişeceği düşüncesini körüklemiştir. Ardından orduya katılmaya karar vermiştir. Testleri geçmiş fakat geçmişinde işlediği küçük birkaç suç nedeniyle geri çevrilmiştir. Ardından birçok cinayet işlemiş ve yakalanmıştır. Cinayetlerinin tümünü, eğer yapmazsa eyaletin tamamının bi depremde öleceği düşüncesi ile yaptığını söylemiştir. Yakın zamanda da hiçbi büyük deprem olmamasını kendi çabasına borçlu olduklarını savunmasına eklemiştir. 4 ay içinde işlediği 13 cinayet sonucu müebbet hapse mahkum olmuştur.

Hortlatmak gibi olmasın ama güncel :honk:

Lütfen fikrini söylemeyen ve oy kullanmayan kalmasın :dyg:

Hortlatmak gibi olmasın ama güncel :honk:

Lütfen fikrini söylemeyen ve oy kullanmayan kalmasın :dyg:

:haha: güncel diyo ya :kiki:

Sonya sormuyor artık sanırım anketin amacına ulaştı sayılır sadece bi teferruat kaldı o da gercekten kim olduğu (:

:haha: güncel diyo ya :kiki:

Sonya sormuyor artık sanırım anketin amacına ulaştı sayılır sadece bi teferruat kaldı o da gercekten kim olduğu (:

Güncel tabi ya, smi ortaya çıkana kadar güncelliycem :honk: admine söyle smi'yi bulup getirene kadar sabitlesin konuyu ve lütfen silmesin :honk:

Bence Sonya'nın hiçbirşey umrunda değil :p
Bay bilinmez :o

Güncel tabi ya, smi ortaya çıkana kadar güncelliycem :honk: admine söyle smi'yi bulup getirene kadar sabitlesin konuyu ve lütfen silmesin :honk:

Sen de orda anca koridorlarda bekle :D gör işte bak :kiki:
Smi gelse keske yaaaa :D

Eee tamam bunu 2 gün önce de diyoduk bi arpa boyu yol alınamadı :D saçını diyorum bi şaapsan :dyg:

Yok NazLım saçla başla olacak iş değil bu çocuk çok havalı nan, doğal ortamımda olaydım her şey çok daha farklı olabilirdî ama şu an yapcak bişey yok :dyg:

Hevet :o

O koskoca CERRAH bense bir refakatçi parçasıyım :ağlamaktangözlerişişensmiley: :'(

Kimse oy kullanmıyor :honk: Moses gel fasulye bi oy kullan :honk:

Sonya benden habersiz elin sMi'sini merak edemez artık.

Ne demiş şair?
sMi efendiii sMi efendiiiiiii yıkıldı yolunu bekleyen şehir, şimdi gelsen de bir gelmesen de bir, ona göre. :icon_yillarcaezildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri