smartphone kararsizligi

• Kullanıcı Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

şarj sorunu var vs şeyine inanma, bende 5s var 1 tam gün gidiyor şarjım, sürekli kullandığım şeyler;
instagram, whatsapp, twitter, 2 oyun.

normal bir şekilde kullanırsan hepsinden iyi dayanıyor.bir kere donma olayı yok, al rahat rahat kullan.
müzik aktaramıyorum resim aktaramıyorum diyenlere de aldırış etme, ben her şeyi aktarıyorum. kendime özel zil sesi bile yapıyorum :liv:
acik ve net yorumun icin tesekkur ediyorum:hppy:

peki soruya soruyla cevap verim izninle neden iphone kullanmiyorsun artik?
benim.icin music indirme olsun bi.kac fitness appleri ozellikle kac km gundr yurudun vs..fazla yok hani..

tesekkur ederim:hppy:

Muzik sorunu yasayanlar mevcut sebebini bilmiyorum. Infirip 2 gun dinleyip sonrasinda muzikler otomatik siliniyormus.

Hicbir iphone android kadar kullaniciya secenek sunmuyor.

Sadece kendicercevesinde yapman gerekeni yaptirtiyor.

Ama aklinda kalacagina al kullan. Ayrica illa iphone diyosan bekle iphone 8 al. Cunku onda iphone bilmem kacinci yilina ulastigi icin ozel birseyler ekleyecekmis. Duyum o yonde.

Su soylenilene de inanma. Iphone kullandim artik vazgecemem vs vs (: sacma geliyor bana.

Muzik sorunu yasayanlar mevcut sebebini bilmiyorum. Infirip 2 gun dinleyip sonrasinda muzikler otomatik siliniyormus.

Hicbir iphone android kadar kullaniciya secenek sunmuyor.

Sadece kendicercevesinde yapman gerekeni yaptirtiyor.

Ama aklinda kalacagina al kullan. Ayrica illa iphone diyosan bekle iphone 8 al. Cunku onda iphone bilmem kacinci yilina ulastigi icin ozel birseyler ekleyecekmis. Duyum o yonde.

Su soylenilene de inanma. Iphone kullandim artik vazgecemem vs vs (: sacma geliyor bana.
secenek konusunda katiliyorum...sanki az kutuplasmis gibi..civil civil applerle daha cok ilgi cekiyor ama bakalim hayirlisi

yillardir iod kullanip simdi android kullaniyor bi kac tanidigim

aslinda bu 6 7 8 serileride hersey ayni sadece belki bi sey degisiyir.anlicsn daha fazla sadece $$$ sagol yoldasim

icmeden sarhosluk canisi :T:

Aynı durumdayım kuzucum:şşkn:

Black. Samsung Galaxy note 3 kuzenimden almistim 1 senedir gecici olarak kullaniyorum degistirecem cok kasiyor sevmiyorum bunu kullanmayı,bende Sezenin konusundan faydalanıp yorumlara bakarak Iphon almayı düşünüyorum bakim daha ne çıkacak sıkı takipteyim:d

Sonya telefon alip satan ve bircok telefon kullanmis biri olarak en son kendimi note edge de durdurdum.

Lg taraftarligi vardi bende. Samsung hic sevmezdim ki 2 model haric yine sevmem. Samsungda s serisi ve note serisi hatic tavsiye etmem.

Note 3 de kullanan biri olarak gayet stabil fakat internet hizi 3g cok yavasdi. Belki 9005 serileri hizlidir bilemem. Ayrica samsunglarda kullanilan exynos islemciler snapdragon gibi acik verdirtmiyor ve kronik olarak imei nill hatasi alindiginda eger efs yedeginiz yoksa ve efs oynanmissa telefon cop oluyor tabi tamiride mumkun.

Yalniz samsungun tum telefonlari exynos islemcili degil o yuzden problem yok.

Lg v10 ve g5 kronik ekran kalintilari yasatan telefonlar aslinda guzeller ama can sikici oluyor bu hatalar.

G5 zaten alt kismi ciktigi icin pek randimanli bir telefon olmadi ve tutulmadi. G4 ise ilk surumlerinde islemci kronik hatadan dolayi bootlopa dusuyor. Yani telefon sorunsuz kullansan dahi bir sure sonra bozuluyor. Tabi son surumlerinde bunu giderdiler. Mesela g3 unde kronik kasasinin catlamasi gibi. Onuda son surumde duzelttiler.

Yani kisaca eger bir telefondan ben

Ekran buyuk quad hd
2 ve ustu gb ram
4 g
32gb hafiza ve sd kard

Isterim diuorsaniz note 4 den ve lg g3 den baslayacaksiniz.

Zaten nacizhane tavsiyem telefonda ram ve hafizasi yuksek alin. Kalanini cok kullanmiyorsunuz zaten.

Sanırım sen yurtdısında yasıyordun ?
kendım bır samsumg kullanıcısıyım ama bır daha telefon alırsam kesınlıkle Iphone alırım.
Bana kalırsa daha stabıl bır telefon yanı androıd ısletım sıstemıne gore .
Kullananların tamamı da memnun
İlk baslarda zorlanırsın ama pısman olmazsın

Sonya telefon alip satan ve bircok telefon kullanmis biri olarak en son kendimi note edge de durdurdum.

Lg taraftarligi vardi bende. Samsung hic sevmezdim ki 2 model haric yine sevmem. Samsungda s serisi ve note serisi hatic tavsiye etmem.

Note 3 de kullanan biri olarak gayet stabil fakat internet hizi 3g cok yavasdi. Belki 9005 serileri hizlidir bilemem. Ayrica samsunglarda kullanilan exynos islemciler snapdragon gibi acik verdirtmiyor ve kronik olarak imei nill hatasi alindiginda eger efs yedeginiz yoksa ve efs oynanmissa telefon cop oluyor tabi tamiride mumkun.

Yalniz samsungun tum telefonlari exynos islemcili degil o yuzden problem yok.

Lg v10 ve g5 kronik ekran kalintilari yasatan telefonlar aslinda guzeller ama can sikici oluyor bu hatalar.

G5 zaten alt kismi ciktigi icin pek randimanli bir telefon olmadi ve tutulmadi. G4 ise ilk surumlerinde islemci kronik hatadan dolayi bootlopa dusuyor. Yani telefon sorunsuz kullansan dahi bir sure sonra bozuluyor. Tabi son surumlerinde bunu giderdiler. Mesela g3 unde kronik kasasinin catlamasi gibi. Onuda son surumde duzelttiler.

Yani kisaca eger bir telefondan ben

Ekran buyuk quad hd
2 ve ustu gb ram
4 g
32gb hafiza ve sd kard

Isterim diuorsaniz note 4 den ve lg g3 den baslayacaksiniz.

Zaten nacizhane tavsiyem telefonda ram ve hafizasi yuksek alin. Kalanini cok kullanmiyorsunuz zaten.
Benim eski kullandigim s3 vardi onu 3 sene kullandım rahat ve sorunsuz kullandım küçük tamir işlemleri hariç ama ufak tefek şeylerdi son kullanma tarihine kadar kullandım sayılır..note 3 ilk kullandığım zaman iyi gibiydi ama forumu aynı anda youtube whatsapp kullandığımda ekran donuyor mesela klavye tutukluk yapıyor sayfalar kasıyor şarj dayanmıyor..benim yeni alacağım telefon bunların hepsini kaldırması lazım şarj dayanıklılığı vs herşeyi telefondan hal etme kapasitesinde olan telefona ihtiyacım var:)

Sanırım sen yurtdısında yasıyordun ?
kendım bır samsumg kullanıcısıyım ama bır daha telefon alırsam kesınlıkle Iphone alırım.
Bana kalırsa daha stabıl bır telefon yanı androıd ısletım sıstemıne gore .
Kullananların tamamı da memnun
İlk baslarda zorlanırsın ama pısman olmazsın
evet yurt disindayim...galiba i tunes a pek takilmamak lazim bi yerde hic bilemedin youtube dan dinlerim yads pc oldukca yukleyebilirim. tesekkur ederim

Sonya cim takibdeyim canisi:u1::hile:

arkadaslr kararimi Samsungdan yana kullandimmmmmmm Rose rengiyle mest etti benii :p daha yeni taraflarini kesf etmedim duryn fotoda eklim

CVQu2se.jpg

Sonya tatlim Samsung galiba iyi tercihdi benm icin :p

arkadaslr kararimi Samsungdan yana kullandimmmmmmm Rose rengiyle mest etti benii :p daha yeni taraflarini kesf etmedim duryn fotoda eklim

CVQu2se.jpg

Sonya tatlim Samsung galiba iyi tercihdi benm icin :p
Hayırlı olsun güle güle kullan Sezencim:hile: ben hala kararsızım darısı benim başıma balım:papatya:

root'lamayacaksaniz android pişmanlıktır.

Geri