Sonya telefon alip satan ve bircok telefon kullanmis biri olarak en son kendimi note edge de durdurdum.
Lg taraftarligi vardi bende. Samsung hic sevmezdim ki 2 model haric yine sevmem. Samsungda s serisi ve note serisi hatic tavsiye etmem.
Note 3 de kullanan biri olarak gayet stabil fakat internet hizi 3g cok yavasdi. Belki 9005 serileri hizlidir bilemem. Ayrica samsunglarda kullanilan exynos islemciler snapdragon gibi acik verdirtmiyor ve kronik olarak imei nill hatasi alindiginda eger efs yedeginiz yoksa ve efs oynanmissa telefon cop oluyor tabi tamiride mumkun.
Yalniz samsungun tum telefonlari exynos islemcili degil o yuzden problem yok.
Lg v10 ve g5 kronik ekran kalintilari yasatan telefonlar aslinda guzeller ama can sikici oluyor bu hatalar.
G5 zaten alt kismi ciktigi icin pek randimanli bir telefon olmadi ve tutulmadi. G4 ise ilk surumlerinde islemci kronik hatadan dolayi bootlopa dusuyor. Yani telefon sorunsuz kullansan dahi bir sure sonra bozuluyor. Tabi son surumlerinde bunu giderdiler. Mesela g3 unde kronik kasasinin catlamasi gibi. Onuda son surumde duzelttiler.
Yani kisaca eger bir telefondan ben
Ekran buyuk quad hd
2 ve ustu gb ram
4 g
32gb hafiza ve sd kard
Isterim diuorsaniz note 4 den ve lg g3 den baslayacaksiniz.
Zaten nacizhane tavsiyem telefonda ram ve hafizasi yuksek alin. Kalanini cok kullanmiyorsunuz zaten.