smartphone kararsizligi

• Kullanıcı Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
So arkadaslar hep Samsung kullandim simdiki cep telefonum Samsung A5.. su siralar Iphone a goz diktim bi denim diyorum...

malum Samsung 8 cikti ve Iphone 7...
illa fikir verecekler son edition kullanmis diye bisey yok genel her ikisinide kullanan yada tek iphone kullanicisida olur
fikirleriniz? :p hangisi daha iyi demicem cunku top telefonlar asikar..

Iphone bi goz attim ne bilim degisik samsungdan farkli evet..

Samsungu ozlermiyim yoksa iyi bi tercihmi yaparim..
ne olursa olsun Rose Gold olacak acayip tatli bence:trip:

tesekkurler:papatya:

Teknik ayrıntılarını yapmayacağım pek anlamam
bende bir Samsung kullanıcısı olarak Iphona geçiş
yapacağımdan eminim Arkadaşım yıllardır Iphon
kullanıyor bir şikayeti de yok şimdiye kadar..yani
Iphon iyi bir seçim olur sende memnun kalırsın :cici:

Bence A5 güzel bir telefon. Hem Samsung hem de Apple çok fazla yeni özellik eklemeyip fiyat yarıştırıyor gibi son zamanlarda. Bence alternatif serilere tekrar bir göz atmalısınız.. Telefona vereceğim fiyat iyi bir bilgisayara vereceğim fiyatın üstüne çıkınca uyuz oluyorum ben..

İ phone al cancazim sen:)

Teknik ayrıntılarını yapmayacağım pek anlamam
bende bir Samsung kullanıcısı olarak Iphona geçiş
yapacağımdan eminim Arkadaşım yıllardır Iphon
kullanıyor bir şikayeti de yok şimdiye kadar..yani
Iphon iyi bir seçim olur sende memnun kalırsın :cici:
bende pek teknik anlamam ama play storeda daha fazla secimin var mesela app anlaminda bi yandanda diyolar hep pc ye baglaman lazim music indirmek icin..samsungda cok kolay mp3 app bir suru iphone da galiba parali..bakalim:parti:
Bence A5 güzel bir telefon. Hem Samsung hem de Apple çok fazla yeni özellik eklemeyip fiyat yarıştırıyor gibi son zamanlarda. Bence alternatif serilere tekrar bir göz atmalısınız.. Telefona vereceğim fiyat iyi bir bilgisayara vereceğim fiyatın üstüne çıkınca uyuz oluyorum ben..
orda haklisin ama benim pad var diger turly hersey telefonumdan hal ediyorum..son cikan iki seriede aslinda ayni ://
İ phone al cancazim sen:)
gibi gibi duruyor can cazim:hıı:

ahhhh kararsizlijk:çy:

Apple fanları aşırı fanatik oluyor kimse iphone'u gelip de kötülemez burada. :p Ben kısaca androidten şaşma diyeyim. ^^

ben uzun zaman samsung kullandım
ilk telefonum samsung d900i kızaklı telefondu
daha sonra monte aldım
en son S3 alıp kullandım

bende diyordum hayatta iPhone kullanmam diye ama hız bakımından, takılmama akıcılık konusunda iPhone çok iyi

mesela android de bi uygulamaya girince bazen 3-4 defa program kendini kapatıyor
iPhone'da böyle bir sorun yok, hee olmuyo mu oluyo ama ayda yılda 1 defa :)

Zaten ilk akıllı telefonu çıkartan iPhone'dur, birde yapılan uygulamalar programlar hepsi işletim sistemine göre yapıldığı için şarjı çok yakmıyor kokluyor :D

bende pek teknik anlamam ama play storeda daha fazla secimin var mesela app anlaminda bi yandanda diyolar hep pc ye baglaman lazim music indirmek icin..samsungda cok kolay mp3 app bir suru iphone da galiba parali..bakalim:parti:
/SIZE]

Aynı şekilde benimde tek düşüncem buydu dile getirmedim.:)

Iphone kullanmama ragmen samsung diyorum sarj konusu iPhone da ki kadar cabuk bitmiyormus diyorlar Ve samsungu pek cok övüyorlar Bende samsung diyeyim sana :)

ben uzun zaman samsung kullandım
ilk telefonum samsung d900i kızaklı telefondu
daha sonra monte aldım
en son S3 alıp kullandım

bende diyordum hayatta iPhone kullanmam diye ama hız bakımından, takılmama akıcılık konusunda iPhone çok iyi

mesela android de bi uygulamaya girince bazen 3-4 defa program kendini kapatıyor
iPhone'da böyle bir sorun yok, hee olmuyo mu oluyo ama ayda yılda 1 defa :)

Zaten ilk akıllı telefonu çıkartan iPhone'dur, birde yapılan uygulamalar programlar hepsi işletim sistemine göre yapıldığı için şarjı çok yakmıyor kokluyor :D
takili.kalmiyir ve ssrj dayanikli ..iphone a 1+ozaman tesekkur ederim aklina daha gelirse haberim olsun:hile:

Ben de samsung s5 hariç hep alternatif seriler kullandığım için pek bilgi veremeyeceğim. ^^
yinede operim:trip::hile:

Şöyle söyleyeyim,
Müzik için programlar var, youtubeden veya müzik arşivlerinden indirip daha sonra programa girerek dinleyebiliyorsun.

pc den telefona müzik atmak için iTunes kullanmak çok kolay :)

Şöyle söyleyeyim,
Müzik için programlar var, youtubeden veya müzik arşivlerinden indirip daha sonra programa girerek dinleyebiliyorsun.

pc den telefona müzik atmak için iTunes kullanmak çok kolay :)
ohh shit i tunes dedinnnnn:bekle sabir yok sabirrrr

ssmsungsada 1+... :hih:

iste o fanlar biraz bilgi verse:mks::hıı:

Ben hep Android kullandım. Sonra dedim ki bir çılgınlık yapayım ios'a geçeyim. Iphone 5S aldım. Kullandıktan sonra anladım ki ben ios'a geçene kadar telefon kullanmıyormuşum. Benim için tek dezavantajı telefona müzik atarken ki işkence oldu. Malum iTunes tarzı programlar falan. Sonra telefonum bozuldu. Tekrar androide geçtim. Şimdi kendimi attan inip eşeğe binmiş gibi hissediyorum.
İlk fırsatta tekrar iPhone'a geçeceğim. Donma sorunu yok, süper hız, ekran berraklığı ve daha bir sürü şey. Bence iPhone al. Pişman olmazsın.

Ben hep Android kullandım. Sonra dedim ki bir çılgınlık yapayım ios'a geçeyim. Iphone 5S aldım. Kullandıktan sonra anladım ki ben ios'a geçene kadar telefon kullanmıyormuşum. Benim için tek dezavantajı telefona müzik atarken ki işkence oldu. Malum iTunes tarzı programlar falan. Sonra telefonum bozuldu. Tekrar androide geçtim. Şimdi kendimi attan inip eşeğe binmiş gibi hissediyorum.
İlk fırsatta tekrar iPhone'a geçeceğim. Donma sorunu yok, süper hız, ekran berraklığı ve daha bir sürü şey. Bence iPhone al. Pişman olmazsın.
canisi hep ituneslami ugrasilir:liv: ki ben.telde musik cok dinlerim surekli indiririm.. pcde yok surekli tak indir..pad de olurmu bilmiyom

essek suriyoz ha ay ilahiiii:hile:

Iphone kullanmama ragmen samsung diyorum sarj konusu iPhone da ki kadar cabuk bitmiyormus diyorlar Ve samsungu pek cok övüyorlar Bende samsung diyeyim sana :)

Yeni çıkan ve işletim sistemi güncel olan iPhone diğer samsung modelleri gibi az yakıyor.
Samsung belirli bir süreden sonra windows 98 gibi çok ağır çalışmaya başlıyor

Geri