smartphone kararsizligi

• Kullanıcı Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

canisi hep ituneslami ugrasilir:liv: ki ben.telde musik cok dinlerim surekli indiririm.. pcde yok surekli tak indir..pad de olurmu bilmiyom

essek suriyoz ha ay ilahiiii:hile:

ABD'de olmayacakta nerede olacak :D Ama İngiltere gibi ülkelerde ücretsiz müzik indirmek legal değildi sanırsam. Belki ABD'de aynı durum vardır. Müzik olayı gerçekten sıkıntı iPhone'da. Sıkıntı dediğim uğraştırıyor, çek bırak yapamıyorsun. Ama al bir tane MP3 çalar onu kullan bence.

Samsung telefonlarda bir süre sonra ağırlaşma oluyor ve garanti konusunda sıkıntı çıkaran firmaların en başında gelir. Bir samsung telefonunu üreticiden kaynaklı sıkıntıyla bile garantiye gönderseniz kırk bahane üretir üste çıkarlar. 5 kullanıcı hatası sonucu değişim diyip baştan atarlar. İphoede böyle bir sıkıntınız olmaz şikayetlerinizin %90 oranı değişim olarak sonuçlanır. Ve yıllarca kullanabilir aldığınızı pişman olmazsınız. Evet pahalı bu konuda hemfikiriz fakat buna değdiğini biliyorum. Androi'e göre daha klasik gibi gelebilir bunun sebebide güvenliğinin daha sağlam olmasından aslında. Ve şunu ekleyebilirim yıllardır telefonuma virüs programı vb program kurma ihtiyacı duymadım. İphone fanı falan değilim sadece kullanıcıyım her telefonu hemen hemen kullanmış firmalarıyla yüz göz olmuş biri olarak son durağım iphone oldu. Yaklaşık 5 yıldır da şaşmadım. Yine de siz bilirsiniz.

ABD'de olmayacakta nerede olacak :D Ama İngiltere gibi ülkelerde ücretsiz müzik indirmek legal değildi sanırsam. Belki ABD'de aynı durum vardır. Müzik olayı gerçekten sıkıntı iPhone'da. Sıkıntı dediğim uğraştırıyor, çek bırak yapamıyorsun. Ama al bir tane MP3 çalar onu kullan bence.
ben iphone almazsam sorumlusu i tunes demedi deme:bekle sus ulkeme laf yok:asd: :hile:

Samsung telefonlarda bir süre sonra ağırlaşma oluyor ve garanti konusunda sıkıntı çıkaran firmaların en başında gelir. Bir samsung telefonunu üreticiden kaynaklı sıkıntıyla bile garantiye göndersiniz kırk bahane üretir üste çıkarlar. 5 kullanıcı hatası sonucu değişim diyip baştan atarlar. İphoede böyle bir sıkıntınız olmaz şikayetlerinizin %90 oranı değişim olarak sonuçlanır. Ve yıllarca kullanabilir aldığınızı pişman olmazsınız. Evet pahalı bu konuda hemfikiriz fakat buna değdiğini biliyorum. Androi'e göre daha klasik gibi gelebilir bunun sebebide güvenliğinin daha sağlam olmasından aslında. Ve şunu ekleyebilirim yıllardır telefonuma virüs programı vb program kurma ihtiyacı duymadım. İphone fanı falan değilim sadece kullanıcıyım her telefonu hemen hemen kullanmış firmalarıyla yüz göz olmuş biri olarak son durağım iphone oldu. Yaklaşık 5 yıldır da şaşmadım. Yine de siz bilirsiniz.

a5de bende 3 kere samsunga yolladim 1 yeni telefon vermediler orda haklisin...geberirlerdi sanki:hıı:

bi dusunimmm:hppy:

ben iphone almazsam sorumlusu i tunes demedi deme:bekle sus ulkeme laf yok:asd: :hile:

Canısı diyorum ya al kendine bir tane mp3 çalar kurtul iPhone'a müzik atma derdinden. Hatta bende bir tane mp4 çalar var onu hediye edeyim sana bu kadar sorun ediyorsan :D Ama iPhone al yani :D USA we trust :D

Iphone parca ucuz yazilim saglam

Samsung parca pahali yazilim oynayabilirsin kendi teknik bilgin barsa bircok sorunu halledebilirsin.

Iphone almis fakat kullanmamis biri olarak ios yazilim olarak guzel fakat androidden sonra cok bos ve sade gelecek ve herseyde sifre isteyecek. Sonrasi iphone sacma arizalar verebiliyor mesela batarya sorunu kapanip acilmiyor bir daha gibi. Bu anlattiklarim basina gelir yada gelemez o ayri ama ben androidciyim tarafli bir yorum oldu biraz.

İphone bende hiç sevmem ama adamlar telefon yapmış kardeşim samsungtan bin kat iyi ama o kadar para vermem diyosan samsungtan şaşmıcaksın ama benim o kadar param olsa iphone alırım kesinlikle tereddüt etmem ama o kadar param yoksa samsungla talim olacaksın :p

Gel sen iPhone al bidaha mı Samsung tövbe dersin:p

But i dont like some memories. Like banned you. Don't be again. :hatem: :liv:
jerks i know my love:liv::hile:

Iphone parca ucuz yazilim saglam

Samsung parca pahali yazilim oynayabilirsin kendi teknik bilgin barsa bircok sorunu halledebilirsin.

Iphone almis fakat kullanmamis biri olarak ios yazilim olarak guzel fakat androidden sonra cok bos ve sade gelecek ve herseyde sifre isteyecek. Sonrasi iphone sacma arizalar verebiliyor mesela batarya sorunu kapanip acilmiyor bir daha gibi. Bu anlattiklarim basina gelir yada gelemez o ayri ama ben androidciyim tarafli bir yorum oldu biraz.
bi yanim daha agir basiyor androidde hayirlisi bunlari anlatman guzel oldy yoldass:hile:

Şimdi Black.in de yorumunu okudum bunu da dikkate almak lazım Sezencim:nopsrn:
geldim kizz okudumm:papatya:
İphone bende hiç sevmem ama adamlar telefon yapmış kardeşim samsungtan bin kat iyi ama o kadar para vermem diyosan samsungtan şaşmıcaksın ama benim o kadar param olsa iphone alırım kesinlikle tereddüt etmem ama o kadar param yoksa samsungla talim olacaksın :p

kuzey paradan degil slklnti ios bilmiyorum kullanim.olarak zorlanirim belki slklnti orda sagol:u4:

jerks i know my love:liv::hile:

bi yanim daha agir basiyor androidde hayirlisi bunlari anlatman guzel oldy yoldass:hile:

geldim kizz okudumm:papatya:

kuzey paradan degil slklnti ios bilmiyorum kullanim.olarak zorlanirim belki slklnti orda sagol:u4:

Ya yok ne sıkıntı olacak dokunmatik kullanabiliyor musun?
O zaman sıkıntı yok zaten abartma olayı altı üstü işletim sistemi ios çok fark etmiyor yani arasında hiç fark yok

Ben de yeni iphone 6S plus aldım rose gold. Çok memnunum şimdilik. Android basit, ios biraz karmaşık gelebilir alışana kadar.

Şu da var Samsung S8'in internet, indirme vs hızı çok yüksekmiş. Patlama olaylarından sonra Samsung kan kaybetti. Bence ios al.

Ya yok ne sıkıntı olacak dokunmatik kullanabiliyor musun?
O zaman sıkıntı yok zaten abartma olayı altı üstü işletim sistemi ios çok fark etmiyor yani arasında hiç fark yok
heralde yil 2017 gicik:u2::dyg:

Ben de yeni iphone 6S plus aldım rose gold. Çok memnunum şimdilik. Android basit, ios biraz karmaşık gelebilir alışana kadar.

Şu da var Samsung S8'in internet, indirme vs hızı çok yüksekmiş. Patlama olaylarından sonra Samsung kan kaybetti. Bence ios al.
aa patlamayi ilk defa duriyommm ilginccv

cok cok tesekkurleer:papatya:

Geri