Kuzey
Platin Üye
heralde yil 2017 gicik:u2::dyg:
aa patlamayi ilk defa duriyommm ilginccv
cok cok tesekkurleer:papatya:
Senin işin olmaz kullanmamış olabilirsin hala express müzik kullanıyo olabilirsin :u1:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah belaniii:u4:
Senin işin olmaz kullanmamış olabilirsin hala express müzik kullanıyo olabilirsin :u1:
wowww yeni ogrendim.... kotu olmuss samsung adina:/Note 7'ler patladığı için piyasadan toplatıldı. S8 çıkartıldı. ios kaliteli.
Allah belaniii:u4:
wowww yeni ogrendim.... kotu olmuss samsung adina:/
Senin işin belli olmaz diyorum ya hala inanmıyosun :u3:
hahaaa bak buna 5***** :u4::bekle
alayimmmm hemen ekliyecem insallahhhhhhh:u4:
Bırak bu işleri devlet su işleri Sezen git hadi iphone al fotonu veya fotosunu çek gönder merak ederiz :p
alayimmmm hemen ekliyecem insallahhhhhhh:u4:
Banada hediyesini gönderirsin artık :şşkn:
belesciii.pisikkkkk avucunu yala:hıı:
:bekle :hıı:jerks i know my love:hile:
bi yanim daha agir basiyor androidde hayirlisi bunlari anlatman guzel oldy yoldass:hile:
geldim kizz okudumm:papatya:
kuzey paradan degil slklnti ios bilmiyorum kullanim.olarak zorlanirim belki slklnti orda sagol:u4:
Black.in yorumunu okuyunca heyecan yaptımjerks i know my love:hile:
geldim kizz okudumm:papatya:
Black.in yorumunu okuyunca heyecan yaptım
hemen okuman için seni uyariyim diye bilgilendirme
şeysine girdim resmen![]()
peki soruya soruyla cevap verim izninle neden iphone kullanmiyorsun artik?Yıllarca iphone kullandım şimdi android..
Hangi programları kullanmayı düşünüyorsun telefonda?
Şarj büyük sıkıntı iphone da.
Ben hepsinden ayrı Sony ericsonlara bak derim...
ya kiyaslama degilde hep android kullanicinin ios grcisi nekadar iyi olabilir hele hele ciddi kararsizlik varsa gibi busey haniciddi olarak apple ve samsungu kıyasladınız ya :gamer:
iphone al rahatla

Reklam gibi olmasın ama Iphone iyidir. Denemelisin.
ya kiyaslama degilde hep android kullanicinin ios grcisi nekadar iyi olabilir hele hele ciddi kararsizlik varsa gibi busey hani