Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam 2 gün önceGörücü usulü deyince milletin aklına birbirleriyle gerdek gecesi tanışıyorlar herhalde… gibi bir şey geliyor djjdkd
saçma sapan insanlar aşık olup evlenirken sen niye kendinden umudu kesiyonKendimden umudu kestim. Böyle olacak muhtemelen. Hiç olmasa daha iyi ama…
Evet aynı mantık fjfjjfŞimdi o zaman hani böyle arkadaş gruplarımız haberimiz olmadan bizi shipliyorlar ve tanıştırıyor olumlu olursa flört sevgililik vsvsvs olduğunda o zaman bu da görücü usulü olmuş oluyor mu
Askim hiçbir erko seni hak etmiyor boşver ama hiç beklemediğimiz bir anda ani evlilik teklifi alıp bir anda evlenecekmiş vibe da alıyorum malum yay burcuKendimden umudu kestim. Böyle olacak muhtemelen. Hiç olmasa daha iyi ama…
Evet öyle şeyler yapacak delilikteyiz. Hayırlısı olsun diyelim yine deee <3Askim hiçbir erko seni hak etmiyor boşver ama hiç beklemediğimiz bir anda ani evlilik teklifi alıp bir anda evlenecekmiş vibe da alıyorum malum yay burcu
Babamın kuzeni tam olarak böyle evlenmiş kjkjkjkjkGörücü usulü deyince milletin aklına birbirleriyle gerdek gecesi tanışıyorlar herhalde… gibi bir şey geliyor djjdkd