Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya ne pissin@Issız bu olayı bu kadar normalleştirdiğine göre her gün bir kamu binasına sıçıyorsun sanırım
Ama işte teyze ishal değil baya katı bir şey çıkarmış ortaya hastalık olsa zaten kimse bu denli sert eleştirmez teyzeyi..Ayrıca ishal içinde ilaçlar mevcut benim babamda şeker hastası ecofulin diye bir ilaç var denedim baya etkili tavsiye ederim anında kesiyor ishali..Ya ne pissinhayır yapmıyorum tabiki ben normal bulmadığım için olasılıkları düşündüm sadece
Birde şu var illa açıklatacaksınız bana babam gecen senelerde şeker ilacı alıyordu ilacın yan etkisi ishal yapıyordu içtikten kısa bir süre sonra nasıl bir ilaçsa artık kendini bazen lavaboya zor atardı yolda falan isek benzinliğe dalardı her şey olabilir diyorum yani
![]()
HayAma işte teyze ishal değil baya katı bir şey çıkarmış ortaya hastalık olsa zaten kimse bu denli sert eleştirmez teyzeyi..Ayrıca ishal içinde ilaçlar mevcut benim babamda şeker hastası ecofulin diye bir ilaç var denedim baya etkili tavsiye ederim anında kesiyor ishali..
Haha erken pes ettin ya..Haytamam yahu bilerek isteyerek yapmış. Keşke kadını bulsalarda sorsalar bizde öğrensek
![]()
Bi röportaj farz oldu artıkHaha erken pes ettin ya..Devlet o zaman bize yer göstersin bile der bu teyze o denli cesaretli gördüm ben..
evet kadın tayyip erdoğanın talimatıyla sıçmış arkadaşlar kesin bilgi yayalım
evet kadın tayyip erdoğanın talimatıyla sıçmış arkadaşlar kesin bilgi yayalım
Rtenin akpartiyle ne bağlantısı var allasen? Adam cumhurbaşkanı, yaptığın ayıp.