şişli etfal hastanesinde çok başka bi yeteneğini sergileyen teyze

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Issız bu olayı bu kadar normalleştirdiğine göre her gün bir kamu binasına sıçıyorsun sanırım

@Issız bu olayı bu kadar normalleştirdiğine göre her gün bir kamu binasına sıçıyorsun sanırım
Ya ne pissin :D hayır yapmıyorum tabiki ben normal bulmadığım için olasılıkları düşündüm sadece :D Birde şu var illa açıklatacaksınız bana babam gecen senelerde şeker ilacı alıyordu ilacın yan etkisi ishal yapıyordu içtikten kısa bir süre sonra nasıl bir ilaçsa artık kendini bazen lavaboya zor atardı yolda falan isek benzinliğe dalardı her şey olabilir diyorum yani :D

Ya ne pissin :D hayır yapmıyorum tabiki ben normal bulmadığım için olasılıkları düşündüm sadece :D Birde şu var illa açıklatacaksınız bana babam gecen senelerde şeker ilacı alıyordu ilacın yan etkisi ishal yapıyordu içtikten kısa bir süre sonra nasıl bir ilaçsa artık kendini bazen lavaboya zor atardı yolda falan isek benzinliğe dalardı her şey olabilir diyorum yani :D
Ama işte teyze ishal değil baya katı bir şey çıkarmış ortaya hastalık olsa zaten kimse bu denli sert eleştirmez teyzeyi..Ayrıca ishal içinde ilaçlar mevcut benim babamda şeker hastası ecofulin diye bir ilaç var denedim baya etkili tavsiye ederim anında kesiyor ishali..

Bence biri teyze yi bulup röportaj yapsın ülke olarak bizi aydinlatsin : ))

Ama işte teyze ishal değil baya katı bir şey çıkarmış ortaya hastalık olsa zaten kimse bu denli sert eleştirmez teyzeyi..Ayrıca ishal içinde ilaçlar mevcut benim babamda şeker hastası ecofulin diye bir ilaç var denedim baya etkili tavsiye ederim anında kesiyor ishali..
Hay :D tamam yahu bilerek isteyerek yapmış. Keşke kadını bulsalarda sorsalar bizde öğrensek :D

"..arım sizin hastane randevu sisteminize" tepkisi olabilir bu :)

Mustafa Sandal'dan ; " Ahh teyze teyze " şarkısı eşliğinde seyretmeli bu görüntüleri ..

bunuda başörtüsüne bağladınız ya helal olsun millet delirmiş hastaneye sıçıyor sizde başörtüsüne :D

Deyzem bildigin etrafi kolacan edip sicmis g*tunu tutamayan hicbiyerini tutamaz : )

#Nefretedilen

sisteme yada orada birine kızdı tepkisini gösterdi belki :ddd

bi tarafını tutamayanlar üzerinden bile siyaset yapıyoruz vay anasını kimimiz g.tünü tutamıyo bazılarıda çenesini anasını satayım :D

Teyze bir arkadaşa bakıp sıçmış.

bu videoya en iyi yorum bu :D:D

Kadın Suriyeli bence. Oralarda doğalsa bu.

evet kadın tayyip erdoğanın talimatıyla sıçmış arkadaşlar kesin bilgi yayalım

İbadetin ön şartı temizlik bu teyzeye bu haliyle hiç uğramamış. Allahından utan. Sen öyle namaz da kılıyorsundur. Sinirlendim şuan.:ofkelendim:

Benimde anlamadigim altında hicbisey yokmu nasil dustu oraya oyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri