şişli etfal hastanesinde çok başka bi yeteneğini sergileyen teyze

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar sürpriz sonlu, ona göre izleyin.

[YOUTUBE]D46cKfRbSac[/YOUTUBE]

zxczxczc :) Harbi günün fenomeni oldu. Herkes konuşuyor . :) Ama gerçekten yetenekli .

Eskiden sistem hastaların ağzına s.çıyordu, akp hükümeti sayesinde benim baş örtülü bacım hastaneye s.çabiliyor.

4ea33068c0dcc.png

benim türbanlı bacımı hastane köşelerinde sıçırtmak suretiyle,evet onu da yaptılar.

Başörtülü başörtüsüz diye düşünmeyelin insan olarak bakalım öncelikle.Belki tuvalete gidemeyecek durumdaydı ishaldi zor durumdaydı .Bırakıp gitmesine gelince bence utandı ve bir an önce uzaklaşmak istedi.Olmasaymış iyiymiş.Allah kimseyi bu duruma düşecek kadar zor durumda bırakmasın.

Kadın ne kadar rahat lan. Sıçtı arkasına bile bakmadan çekti gitti.

Bişey daha başartülüde g.t varda başörtüsüzde yokmu :D AKP li ilede konunun alakasını çözemedim.Sadece başörtüsüzleremi hizmet verecek hastaneler benmi yanlış anladım.Bu olay başörtüsüz bir bayan ya da bay dediğim gibi herkesin başına gelebilirdi.Akli dengesi yerinde olan ve rahatsızlığı olmayan hiç kimse bunu kolay kolay yapmaz.

Gördüğümüz kadarıyla teyzenin kafa yerinde sağı solu kontrol ettikten sonra 15-20 sn bekleyip bırakıyor bombayı. İshal falandır tutamamıştır falan demeyin resmen zorluyor çıkması için, cumhuriyet sucuğunu bırakmış gitmiş işte.

Yapmayın allah aşkına savunmayin çünkü mantıklı açıklaması yok.
Hayvanlar bile böyle davranmıyor.

Ayrıca teyze nin başortusunden çok ben donsuz mu geziyor acaba diye merak ettim.

Ben kimseyi savunmuyorum sadece olasılıkları örnek verdim normal olan hiç kimse bir rahatsızlığı yoksa bunu yapamaz arkadaş yapmazzz ben yaparmıyım burdakiler yaparmı hayırrr Çünkü gerçekten normal değil.

Pes artik!
Tuvalete kadar bekleyemedin mi, naptin sen teyze oyle yaaa...

Yalniz acaba aksam tvde kendini gorunce ne yapti, ben onu merak ettim :D

Aniden gelen bir ihtiyaç olmadığı görüntüden belli başka bir hastalığı veya aklı dengesi yerinde değil gibi söylemler pek gerçekci durmuyor doğru bir davranış asla değil teyzenin yaptığı eli ayağı tutmayanlar bile bu derece altına yapmıyor utana sıkıla çekinerek yapıyor teyze resmen hastanenin orta yerine kondurmuş imzasını..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri