şişli etfal hastanesinde çok başka bi yeteneğini sergileyen teyze

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru söylüyorsun

pardon arkadaşlar davutoğlunun talimatıyla sıçmış

Benim yaptığım espiriyi anlayabilmek için ya sağlıkçı olmak gerekirdi, ya da ultra ultra zeki.
Muhalefet olmak için sadece akpsever olmak yeterli cinim xd
Şunu söyleyeyim şu hükümetin en çok bana yararı dokundu. Normalde x lira alacaksam, 2x alıyorum adamın sayesinde. Üstelik yeni anlaşmaya göre 3xe çıktı gelirim. Sağlıkta yenilenme şeysi falan bize maddi anlamda çok yararlı oldu. Ben aksi fikirleri yeşil fasülye 20 lira oldu diye savunuyodum hep, ama şimdi bi süredir ondan da vazgeçtim diyebilirim. Çünkü ben zaten kırmızı et yiyorum.
Aç kalmaya mahkum bu insanlar.
Başlarına ne geliyosa iyi oluyo. Sonra bilmem ne amcanın ayakkabısı yok, ebru gündeşin 1 milyon tane var diye ajite ediyolar.
Padişahımız yaşasın, ben daha çok kazanayım, yılanın dokunduğu dert etmiyosa artık bana ne diyeyim.
Konuya son mesajım olsun. Görüşürüz.

Yahu alzheimer hastası olabilir kadın. Var böyle hastalar evde falan saga sola yapiyorlar. Hiç mi duymadınız.

Benim yaptığım espiriyi anlayabilmek için ya sağlıkçı olmak gerekirdi, ya da ultra ultra zeki.
Muhalefet olmak için sadece akpsever olmak yeterli cinim xd
Şunu söyleyeyim şu hükümetin en çok bana yararı dokundu. Normalde x lira alacaksam, 2x alıyorum adamın sayesinde. Üstelik yeni anlaşmaya göre 3xe çıktı gelirim. Sağlıkta yenilenme şeysi falan bize maddi anlamda çok yararlı oldu. Ben aksi fikirleri yeşil fasülye 20 lira oldu diye savunuyodum hep, ama şimdi bi süredir ondan da vazgeçtim diyebilirim. Çünkü ben zaten kırmızı et yiyorum.
Aç kalmaya mahkum bu insanlar.
Başlarına ne geliyosa iyi oluyo. Sonra bilmem ne amcanın ayakkabısı yok, ebru gündeşin 1 milyon tane var diye ajite ediyolar.
Padişahımız yaşasın, ben daha çok kazanayım, yılanın dokunduğu dert etmiyosa artık bana ne diyeyim.
Konuya son mesajım olsun. Görüşürüz.
salak olduğum için anlayamamışım

teyzenin acımasızca kendinden koparıp attığı küçük parçasını garip bakışlar altında ilk fark eden hanım ablanın ayakkabısını kontrol edişindeki çaresizliği ve endişesi viktor hugonun sefillerindeki fantin gibi adeta.

Konuşulanları duyamadım ama şaka değil gerçekten sıçmış sanırım abla. Hasta olabilir. Türlü sıkıntısı olabilir.Dalga geçmemek lazım olaya hakim olmadan. Yarın bir gün sen imtihan olursun böyle bir şeyle.

Dipnot: Yanlış yere odaklanmışım la :D Tartışmayla ilgili sanıyordum ben izlerken :p
Çok enteresan ama ya. Ayakta yapılabiliniyor muymuş bu iş. Ona ayrı bi şaşırdım :şaşkın:

Her şey teyzenin yüzünden oldu bence.
Memleketin haline iyi tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri