Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü

siri bu modeller rahat mi? Kullandin mi hic? Ben rotringten baskasiyla yazamiyorum hic
Bunlar tamamen metal kalemler ağırdır yani hafif kaleme alıştı isen elin ağrır
Ama ben beğeniyorum rotring olanı değilde scrikss olanı vardı bizde
1597478581180.jpeg
birde ıraff markada var böyle birşey

IMG_20200815_110035.jpg

Yıllarca kurşun kalemden başka kalem kullanmayan ben son 5 yılda versatil kaleme geçtim ve yıllardır farklı kalemler deniyorum. Rotring bence kalem kalitesinde çok geride kalmış vaziyette. Son yıllarda kullandığım en iyi marka Platinium. Bu fotodaki iki kalemi de bu yıl aldım ikisi de enfes. Özellikle Kaweco küçük olmasına karşın çok iyi yazı hissiyatı veriyor hakeza Pentel'in Smash modeli de yazarken iyi bir hissiyat veriyor. Kalem konusunda Amazon.com.tr'de fiyatlar hem uygun hem de çeşit çok. Bu arada @angie paylaştığın kalem Hepsiburada'da daha uygun fiyatlı. Bende Scricks'in Graph modeli var bu kalemle aynı formda, yazma süren uzun olacaksa çok tavsiye etmem. Dakikalar geçtikçe yazmak eziyet oluyor.

Vay be, kalem deyip geçmemek lazımmış. İlk defa duyuyorum çoğunu. Demek ki geçenlerde paylaştığım bir görselde @Sirius hanım “bu yazıyı xxxx kalemle mi yazdın”(ismini hatırlayamadım) derken buna benzer bir şey kastediyormuş. Kırtasiyeye gittiğimde “usta bir kalem versene” diyerek isterdim hep. Çok utandım şimdi.

Ben rotringten başkasıyla rahat yazamıyorum yoksa yere batsın markası :ddd

Vay be, kalem deyip geçmemek lazımmış. İlk defa duyuyorum çoğunu. Demek ki geçenlerde paylaştığım bir görselde @Sirius hanım “bu yazıyı xxxx kalemle mi yazdın”(ismini hatırlayamadım) derken buna benzer bir şey kastediyormuş. Kırtasiyeye gittiğimde “usta bir kalem versene” diyerek isterdim hep. Çok utandım şimdi.
Yav onu meslekte ne kadar ustalaştım test etmek için söylemiştim ya .p

Gayet güzel yararlandım. SE 2016 telefonumu 1.100 TL ye verdim (1800 e almıştım 4,5 yıl önce)
4000 TLye SE 2020 Kırmızı aldım. Memnun kaldım.

iphone-se-2020-satislari-sasirtti-pandemi-13418346_o.jpg

(resim temsilidir)

Ben de aslında Pensancıyım. Fiyat performans olarak sormuştum bunu da.

The body shop'ta 20 Ağustos'a kadar 2 al 2 bedava kampanyası var, sadece internet sitesinde. 30 Tl üzerinde de kargo bedava. Bakım düşkünleri bi bakabilir...

Asus Intel Core i9 10980HK
16GB RAM
1TB SSD RTX2080 Super
Windows 10 Home
15.6" UHD

Fiyat: 4.000 $

1 aylık cihaz tarafımdan satılıktır. Üzerinde, ekranda en ufak bir çizik yoktur. Garanti belgesi, özel kutusu, çantası, soğutucu ve Game Mouse ile verilecektir. Kargo ücreti bana aittir.

3.700 $ karşılığında satılmıştır.

kim aldı abi...... o babayiğide oldukça sıcak bi fırsat da ben sunmak isterim...... ücretsiz......

Piyasanın baya altında bir fiyat.
165 hz FSYNC var 1ms

Diğer fiyatlar:

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html

Geri