Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok Siri simdiki plastik karısımlı modelin tamamınınplastiksiz olanıBundan mı
urun.n11.com
Linke tıkladığımda hepsi açılıyorYok Siri simdiki plastik karısımlı modelin tamamınınplastiksiz olanı
Versatil Kalem - Uçlu Kalem Modelleri ve Fiyatları - n11
Versatil Kalem ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Versatil Kalem çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
0.7 olanı. Burada 0.9 varmis sordum da
Linke tıkladığımda hepsi açılıyor
Bunlar tamamen metal kalemler ağırdır yani hafif kaleme alıştı isen elin ağrır![]()
Rotring Siyah 0.7 Mm 500 Versatil Kalem 1852307 500 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rotring 500 Siyah 0.7 Versatil Kalem 1904727 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
siri bu modeller rahat mi? Kullandin mi hic? Ben rotringten baskasiyla yazamiyorum hic

Eskimodel rotring istiyoruuummm
Yav onu meslekte ne kadar ustalaştım test etmek için söylemiştim ya .pVay be, kalem deyip geçmemek lazımmış. İlk defa duyuyorum çoğunu. Demek ki geçenlerde paylaştığım bir görselde @Sirius hanım “bu yazıyı xxxx kalemle mi yazdın”(ismini hatırlayamadım) derken buna benzer bir şey kastediyormuş. Kırtasiyeye gittiğimde “usta bir kalem versene” diyerek isterdim hep. Çok utandım şimdi.
Ben kullanıcı pek olmadım ama rotringi hiç sevmiyorum onun yerine pensan IQ serisinden alırdım heralde@Sirius
rOtring Visuclick Versatil, Uçlu Kalem 0.5 mm, Mavi : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
rOtring Visuclick Versatil, Uçlu Kalem 0.5 mm, Mavi : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr
İyi midir? Ofiste iş görür mü? Çizim için vs?
Asus Intel Core i9 10980HK
16GB RAM
1TB SSD RTX2080 Super
Windows 10 Home
15.6" UHD
Fiyat: 4.000 $
1 aylık cihaz tarafımdan satılıktır. Üzerinde, ekranda en ufak bir çizik yoktur. Garanti belgesi, özel kutusu, çantası, soğutucu ve Game Mouse ile verilecektir. Kargo ücreti bana aittir.