Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
@Sirius
Laptop diğer fiyatlara göre baya iyi bak istersen

En iyi fiyat: Acer Aspire A315-42G-R4EN AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Fiyatı

@Sirius
Laptop diğer fiyatlara göre baya iyi bak istersen

En iyi fiyat: Acer Aspire A315-42G-R4EN AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Fiyatı

Aldık bile :d
Bunu

kızlaaaar koşun.
eğer makyaj fırçası, süngeri vs vs almak istiyorsanız-zaten çoğunuza mesaj gelmiştir ama bazen engelli olabilü- gratis'te bu akşam 22.00 ile yarın sabah 10.00 arası %50 indirim var.

Adidasın sitesinde de güzel indirimler oluyor %50 dolaylarında günlük bakabilirsiniz

bazı arkadaşlar konuyu tiye almış sanırım. burası gerçekten sıcak fırsatların olduğu ürünlerin paylaşım konusunu komik olmaya çalışmanız üzüyor..

Asus Intel Core i9 10980HK
16GB RAM
1TB SSD RTX2080 Super
Windows 10 Home
15.6" UHD

Fiyat: 4.000 $

1 aylık cihaz tarafımdan satılıktır. Üzerinde, ekranda en ufak bir çizik yoktur. Garanti belgesi, özel kutusu, çantası, soğutucu ve Game Mouse ile verilecektir. Kargo ücreti bana aittir.

ben kargoyu ödemek isterim... darılırım.
hayırlı satışlar

Fiyatı fazla bulanlar olmuş sanırım ama sıfır piyasa fiyatı 5.000 $ civarı zaten. Yine de pazarlık payı düşünebilirim. TR'de olanlar için kargo bana ait. Prag ve civarlarına daha sıcak bakıyorum.

Hocam Prag civarındakilere biz de sıcak bakıyoruz zaten...

@Kimbuhatunyahu? Oppo o fiyatlara güzel telefon çıkarıyor fakat annenizin akıllı telefonlar ile arası iyi değilse kullanımı biraz zor gelebilir. Samsung'un 3310 seviyelerinde basit kullanımlı ama iş görebilecek oppo gibi donanımı olmayan ama fiyat olarak daha düşük telefonlarını önerebilirim. J7 ve A10 vs. bunlara bakabilirsin.

Geri