Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Durduk yere 200 kaatlık olduk be gulüm... Neyse ek mesai yaparız artık... Şıkkıuuv, bak kırbaç sesi bu.Amazon'da özellikle klasikler ve çok satanlar kısmında müthiş bir indirim var. Bakılmasını şiddetle tavsiye ederim.
Amazon.com.tr de ana sayfada kitap indirimi var. Patron çıldırmış.Bu günkü fırsat nedir favela
Biraz da biz ölelim
Sıcak olduğundan eminmisin?Amazon.com.tr de ana sayfada kitap indirimi var. Patron çıldırmış.
Düdüklü tencere fırsatları için tıklayınız abi o zaman. Olmadı di mi? Olmuyor işte.Sıcak olduğundan eminmisin?
Benim aradığım sıcağı sıcağına, buharı üzerinde olacak
Ben neden göremedim öyle çılgın, müthiş bir indirim. Galiba hep indirimli takip ettiğimden olsa gerek. Amazon'a özel bir durum değil, kitap siteleri genellikle belirli indirimlerle satıyorlar. Birkaç kitabı da karşılaştırdığımı belirteyim.
Diger siteler yalandan indirim yapıyor. Adamlar hakkını vermiş.
Tutunamayanlar 16 TL
Yüzüklerin Efendisi Özel Basım 46 TL
Sefiller 15 TL
...
Sosyal medyada gördüklerim bunlar. Daha da devamı var.
Ben mi yanlış yere bakıyorum?
Tutunamayanlar için:
Amazon 48tl
Kitapyurdu 38tl
Tutunamayanlar: Bütün Eserleri - 1 : Oğuz Atay: Amazon.com.tr: Kitap
Tutunamayanlar: Bütün Eserleri - 1 : Oğuz Atay: Amazon.com.tr: Kitapwww.amazon.com.tr
![]()
Tutunamayanlar / Bütün Eserleri 1
Tutunamayanlar / Bütün Eserleri 1 - İLETİŞİM YAYINLARI - Oğuz Atay - Türk edebiyatının en önemli eserlerinden biri olan Tutunamayanlar’ı Bernwww.kitapyurdu.com
LOLLGösterip vermeyen kızlar gibi olmuş
Neyse almayacaktım zaten (kendimi kandırıyorum karışmayın)