Huyum değildir şifre isteme olayı ama bir keresinde birinden ayrılmaya çalışıyorum. Kalbini de kırmak istemiyorum, saçma sapan tartışma konuları çıkarıyorum bana mısın demiyor... Sonra dedim ver şifreni... O zamanlar Facebook yaygındı gençler arasında. Neyse önce naz yaptı bu, bana güvenmiyor musun bilmem ne. Dedim aha kesin bir şey var bu işin içinde o yüzden vermiyor yakaladim valla ayrılma nedenini bırakır mıyım peşini... Direttikce direttim sonra verdi şifreyi.Girdim hesabına kavga arıyorum ya her halta her mesaja bakıyorum... Ama yok sonra bir mesaj gördüm aydonumumuz için (yıl dönümü değil ay dönümü....) beraber çektiğimiz bir fotoğrafı karakalemle cizdirmek için biriyle anlaştığı mesajları okudum... O yüzden vermemiş demek ki şifreyi dedim. Ama sonra şeyi düşündüm, istese o konuşmayı silebilirdi sırf gözüme sokup bana vicdan yaptırmak için de silmemis olabilir dedim evet dedim bunu... Bahane ararken hiçbir şeyin anlamı olmuyor bazen... Sonra geri adım atmadım hediyeden de oldum neyse...