Sevgiliye şifre vermek

Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
Tum sosyal hesaplarının sıfresını almaktır ,
kısısel alanı kalmaz ınsanın ..
belkıde guvensızlıkten alınmıstır..
saglam bır ılıskı bunun uzerıne kurulu olmayan ılıskıdır net.

kendine özel bir şeyin kalmaz
alınmamalı bence güvensizliktir.

İtinayla alınır.:p
Güvensizlik olarak görmüyorum öyle olsaydı hergün girer kontrol ederdim.:T:

Bir sene önce malum Serhat denen şahısla flört ediyoruz.Aşka geldi face şifresini verdi,
işte o gün bugündür Serhattan tiksindim ki sormayın..Şifreyi verdiği güne,şeytanın beni dürtüp hele bir bak dediği o iç sese ve gördüklerime,okuduklarıma koca 1 senedir hala inanmış değilim..

Facebook,um full erkek meslek lisesi gibi neredeyse :D Sorun yok veririm ben :p

Millet uzaya börek fırlatıyor senin derdine bak cnm.
Ne şifresi?

Kredi karti sifresi haric veririz

Karşı cinsle irtibatı fazla olan taraf icin istenilmesi seklinde başlar. Geçmiş sohbetler (ki genelde vardır [emoji14]) bir güzel temizlenir. Ve sevgiliye teslim edilir. Süreç bu sekilde işliyor genelde.
Şükür ki ergenlikte bıraktım bu işleri. Daha da kimsenin (sevgilim de olsa) ozeline girmeyi düşünmüyorum. Guvenmiyorsam iliskimi bitiririm zaten. Ne uğraşacam :T:

Şifreli mesaj veririm daha iyi..

Bi kere forum şifresini aldımdı, hangi kızların genelde hanımefendi özelde hunter olduğuna şahit oldumdu. Çoğunuza bakış açım çok değişti -)

Ne şifresi ya facebookta çiftler ortak hesap açıyor. : ( Utanmasalar tuvalete bile birlikte girecekler.

Al şifemi ver duygularını asgshf.
Boğuveririm allahıma. Böyle bir şey isteyecek kendimi sorgularım, Allah'ım beni bununla neden sınıyorsun diye.:f

nedense şifrelerini veren kişiler burda farklı yorumlar yapmış :D
gizlim saklım yok, zaten girmiyorda.
+
pietaya katılıyorum güvenle falan alakası yok, girip okusun gerekenleri :D

görmemişin sevgilisi olmuş karakterler dünyanın da en aciz tipleridir bunlar dönüp bakan olmaz :)))) tencere tava

Çok zahmetli iş girip temizlik yapmak geçmişi silmek o anda biri mesaj atar mı korkusu taşımak en iyisi şifre istememek çünkü istediğin an hemen senden isteyecek..

Güvenmediğin insanın şifresi sende olsa ne olacak olmasa ne olacak

Arab sen icme.
Seyini cikarion.
Abartmasak.

Geri