Sevgiliye şifre vermek

Konu sahibi son olarak 660 gün önce görüldü
Şimdi ki aklım herkesin kendine ait bir özeli olması gerektiğine inanıyor.Biri bana bu yüzden güvenmiyorsa kendi bilir.İhanet eden herhalde bunu yapar.Eşi olması halinde iş değişir.Sevgiliye o kadar imtiyazlar vermek gereksiz.

Ergenken yaptık öyle hatalar :d
Şimdiki aklım olsa şifre vermezdim de istemezdim de.

Şüpheye sebep olacak olaylar olur, istersin o ayrı. Ama onun haricinde insanların kendi özeli, mahremiyeti olmalı.

Benim oğlum bilir bütün şifrelerimi nolur nolmaz diye
Zaten tek şifre kullanırım .p
Sevgiliydi eşti falan hiç öyle talep gelmedi şifren ne diye, hem niye ki dimii

@Türk fikrimi söyledim niye heycan yapiyosun? diz kapagiyla bu konunun ne alakasi var akilfikir

Demirden korksak trene binmezdik demişsin şimdi ye kesin ifadeyle vermem diyon :D
vallahi çok ısrar ederse baksın hodrimeydan anlamında yani ve yine değişirim sürekli kontrol sevmem hoş değil...Ben istemem bu konuda tavrım net ciddi anlamda sevmiyorum güven yoksa ilişkide olmasın zaten ...

Şifre verince toksikleşir hep bi hatasını yanlışını ararsın. Gerek görmüyorum ben aldatıyorsa da yapsın nasıl olsa yakalanıyorlar bi şekilde ilahi adalet :D

Arkadaşlar valla şifreden daha önemli gmail eşleşmesidir. Adamın ve ya kadının kamerasını açıp kiminle ne konuştuğunu izleye ve dinleyebiliyorsun. Üstelik kamera açıldığından haberi bile olmuyor :)

@Türk yo gayette iyi yazmışım hatta beğeni bile almışım yorumumda :emoji_relaxed:
senin aklın fikrin çok var aynen dizkapagı yala filan yazıyosun gereksiz gereksiz

Arkadaşlar valla şifreden daha önemli gmail eşleşmesidir. Adamın ve ya kadının kamerasını açıp kiminle ne konuştuğunu izleye ve dinleyebiliyorsun. Üstelik kamera açıldığından haberi bile olmuyor :)
ablacım gmail eşleştirmesi dediğin farklı bir şey. hesap eşleştirmesi ile bunu yapamazsın. uygulamalar/programlar vasıtasıyla yapabilirsin o da uzmanlık gerektirir.

ablacım gmail eşleştirmesi dediğin farklı bir şey. hesap eşleştirmesi ile bunu yapamazsın. uygulamalar/programlar vasıtasıyla yapabilirsin o da uzmanlık gerektirir.
Uzmanlığa gerek yok kardişim. Bir programla gmail eşleşmesi yaparak komple kamerayı, mikrofonu ve konumu ele geçiriyorum. :emoji_neutral_face:

Geri