Sevgiliye şifre vermek

Konu sahibi son olarak 661 gün önce görüldü
Ne demiş Flört;

Seni haylaz seni gidi yaramaz
Seni yaramaz seni gidi afacan
Seni afacan seni gidi hınzır
Seni hınzır seni gidi yaramaz
direkt çalıp hayatıma entegre ettiğim bir felsefik hikaye ile cevap veriyorum.

aşığa demişler : bu yol uzun , bu yol çetin yare varamadan ölürsun.
aşık cevap vermiş: olsun demiş , belki yolda baskasina denk gelirim.

bunu niye anlattım hiçbir fikrim yok

Hangi birinin şifresini verecekler , yapmayın .
Şahsen ben yorulurum ya uğraşamam .

sadece semoya verdiydim mecburen. sonra değistirdim her türlü sinsirellalığa karsı.........

Düşünsenize kız arkadaşınız karşınızda sanıyorsunuz, nişanlısı çıkıyor ya da sevgilisi.
Özellikle de aranızdaki muhabbeti okuyan üçüncü kişiye üçüncü kişi istediği için veriyorsa. Ya da siz üçüncü kişi olarak sonradan bunu öğreniyorsanız.
Güvenilmez.

zamanında ex aşkım ben istemeden şifresini vermişti. üstelik ayrılmışız ama görüşüyoruz. çocukluk işte merak edip girdim bi gün. kızlarla bi muhabbetler uuuh, bi hafta kadar her gün giriş yaptım. mesajları okuyup eğleniyordum dkmfld ALLAH AFFETSİN. sonra bi gün ortak bi arkadaşımızın doğum günü ve o zamanlar profiline yazıyoruz arkadaşlarımızın. kendi feysbukum sanıp ondan doğum günüsü mesajı atmışım kdjfkskl
….
ne zaman şifre mevzusu açılsa aklıma bu anım gelir. kafamdan aşşa kaynar su dökülmüştü sanki….

Her hesabisinizin bir yan hesabi olsun beyler. Paravan hesabin sifresini verin...
B plani hayat kurtarir.

Öyle mi diyorsun ?
Kendim icin degil ya bir oneri bir yardim benimkisi. Bir yuvanin yikilmamasini saglamaksa mevzu bir hayat kurtarmak ise rabbim beyaz yalanlari kolay affeder.
Ben onlara istediklerini degil ihtiyaclari olani verdim o kadar

Huyum değildir şifre isteme olayı ama bir keresinde birinden ayrılmaya çalışıyorum. Kalbini de kırmak istemiyorum, saçma sapan tartışma konuları çıkarıyorum bana mısın demiyor... Sonra dedim ver şifreni... O zamanlar Facebook yaygındı gençler arasında. Neyse önce naz yaptı bu, bana güvenmiyor musun bilmem ne. Dedim aha kesin bir şey var bu işin içinde o yüzden vermiyor yakaladim valla ayrılma nedenini bırakır mıyım peşini... Direttikce direttim sonra verdi şifreyi.Girdim hesabına kavga arıyorum ya her halta her mesaja bakıyorum... Ama yok sonra bir mesaj gördüm aydonumumuz için (yıl dönümü değil ay dönümü....) beraber çektiğimiz bir fotoğrafı karakalemle cizdirmek için biriyle anlaştığı mesajları okudum... O yüzden vermemiş demek ki şifreyi dedim. Ama sonra şeyi düşündüm, istese o konuşmayı silebilirdi sırf gözüme sokup bana vicdan yaptırmak için de silmemis olabilir dedim evet dedim bunu... Bahane ararken hiçbir şeyin anlamı olmuyor bazen... Sonra geri adım atmadım hediyeden de oldum neyse...

Destekliyorum şifre verilmeli diyenleri. Tabi ki şifresini alacağım, ne haltlar yemiş kontrol edeceğim. Gerekirse gmail eşleşme yapılarak ön ve arka kamerası açılır ses kaydı video kaydı alınır. Ben şifre vermem o ayrı mesele :d ama o vermeli o şifreyi.)))

Geri