Sevgiliye / eşe telefon şifresi verilmeli midir sorunsalı

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
şifremi almayan sevgiliyi ben napim

Memelerimin olduğu çokgizli kırasörüme bakmasın yeterli, onun dışında kimse kalkıp benden şifre filan istemedi Allah kahretsin, sadece "gözün çok bakıyor sağa sola" derler ve çatal çekerler, bir de çatalı dürtme hareketi vardır, saplarım bak dercesine, ay nereye bakayım göğe mi bakayım, gelene geçene bakıyorum gayrı ihtiyari hayret bişi.

Arkadaşlar, çok güvem veren bir olguymuşum, doru.

İstemek çok normal değil ama vermemek için kıvırıyorsa da bir fındıklar kırıyordur.

malumunuz
benimkine güvenirim
neden güvenmeyeyim

hic istemedim, bu tarz heveslerim de hic yoktur istemek cok eksi bi hareket zaten
isteyenden de sogurum, hemen yarın da kalkıp oldu bittiye getirip bi nikah patlatcakmis gibi görünür gözüme,
evde pinekleyen, toksik, kıskanc ama medeniyetsiz olanından bi surete bürünür
sonra bir saniyelik kurdugum bu hayal zinciri dagilir,
ürkmüs kocaman kocaman bakarım heriflerin yüzüne.
hep kendileri telefonu elime uzatmis, sifresi su, istedigin müziklerde takilabilirsin demislerdir hemen hemen ilk bulusmada
aslinda amacları müzikten ziyade
iliskinin veya flörtün basinda güvenli alandasin sinyalini cakmak mevzuu
ki bu oldukca hos bi intiba birakir.
bence birinden cemberin icine dahil olmayi rica etmekten/beklemektense
beklenmeyenin usulca karsi taraftan sunulması cook cok daha şeker!

Son düzenleme:
İNSANA ÖZEL ALAN BIRAKILMALI BİRAZ O NE ÖYLE

şayet bu sevgililik evliliğe evrilip eşe doğru ilerleyecekse atarım önüne teli istediği gibi takılsın ama günümüzdeki sevgililik anlayışı yavan geldiğinden vermezdim... ha istemezdim de, bir şeylerden şüphelendiğimi ya da merak ettiğimi belli etmeme gerek yok, gözlemler hallederim.

Merak edip bakma gereği duymayacağı için veririm. Önemli olan gerek duymaması. Her iki taraf için geçerli bir durum.

İstenmemeli ancak istendiğinde çekineceğim şeyler yok.

Zorunlu değilse hiç bir şeye şifre koymam :d

telefonumda şifre, faceid vs. hiçbir şey yok. sevgilimin hiç böyle dertleri olmayacak, ne kadar şanslı olduğunu bir bilse........

Telefonumun şifresi bile 6 tane sıfır…
Ben çekinmem vermekten. Zaten eşler de bilmesinde sakınca yok bence.

''Herkesin özeli olmalı.''diye bir olgu çıkmış.
Neyin özeli olabilir ki? İnstagram'da kaydettiğin gönderileri mi görmesin istiyorsun,Whatsapp yazışmalarını mı? Eğer vermek istemiyorsan,bir şeyleri saklıyorsun demektir.Bir şeyleri saklıyorsan;eşinin kabul etmeyeceği şeylerdir.Bu da her yönden aldatma sayılır cicim.

Geri