Sevgiliye / eşe telefon şifresi verilmeli midir sorunsalı

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
ilişkinin ilerleyişine göre değişebilir bence bu. şifresini bilmek uzun soluklu bir ilişkide bütün anlamını yitiriyor bence. önemli olan o şifreyi bildiği halde nasıl davrandığı. meselam trendyol hesabı yok ve dedi ki aşkım bi telefonunu versene trendyolda şu indirimdeymiş bakayım, verdiniz ve elindeyken size bir mesaj geldi… işte orada adamlık testi başlar. siz daha kim yazdı demeden “aşkıığğğaam bıdıbıdıdan mesaj geldi güzelliğim, bakacak mısın hemen vereyim mi telefonunu bebek yüzlüm” falan demeli :/ sonra işte gereksiz sevgi sözcüklerinden işkillenip sen benim telefonumda kimlerle konuşmaya çalışıyorsun diye kavga çıkarabilirsiniz. biraz üst düzey bi erkek profili çiziyordum ki allah elimi titretti kendime geldim. sorry kızlar böyle erkek çok nadir…

O yaşlarda beni görseydin çok şaşırırdın.:)
Kendisi Azeriydi ve Rusya'da okumuştu. Uçak mühendisi olarak çalışıyordu ve şirkette çok sayıda Rus vardı. Kabus gibi sürekli takipteydim.:)
Bir kere de iş için Rusya'ya gideceği uçağı kaçırmasına vesile olmuştum ve neyse ki terk etmek yerine sadece bir süre konuşmamakla yetinmişti.:)

bilinçli olarak bir isteme olmadı karşılıklı bizde. o bankacılık işleriyle ilgilenirken benimkini öğrendi, ben de müzik açarken öğrenmiş oldum. bir süre elim gitti geldi, gitti geldi sonunda dayanamadım kurcaladım.sdkjfh istemeyin, boşverin çünkü güven duyuyor olsanız da bir şekilde o telefon kurcalanıyor. bulaşmayın canım a aa. bana bak sanki aşkım kapışmak -küfür-

Moderatör tarafında düzenlendi:
tirnaklarini adamin etine batiran ve cikarmayan lefty hanim
Gizlice takipteyim sözde ama her halimden kendimi ele verecek kadar da açık verip duruyordum. Zamanla aştım neyse ki yoksa o halime kendim bile katlanamıyordum.:)

peki hala boyle misin yoksa cogu gitti ve birazi kaldi mi bu huy ve davranislarinin?
Otuz yaşına yaklaştığımda çoğu olumsuz yönümü aşmıştım ancak 35 sonrası hiç kalmadı diyebilirim. Yaş aldıkça nerede yanlış yaptığını daha objektif görebiliyorsun, o yaşlarda çok deli doluydum.

al allah kahretmesin seni yedin bitirdin beni
deyip verseniz de sonuç sadece uzatmalar, gerçekçi olalım beyler
örgütlenelim gösterelim ama elletmeyelim

İstemem.
Ne yapar eder öğrenir,ruhu bile duymadan telefonu tiftik tiftik eder sonra yerine koyarım.
Güvensizlikten ziyade ruh hastalığı düzeyinde merak diyelim tşk.

Telefonuma şifre koymaktan nefret eden tek kişiyim galiba gizlim saklım yok istediği gibi bakabilir karıştırabilir çünkü ben onla eğer hayat bağı kurmayı düşünüyorsam aramızda gizli saklı hiçbirşey olmaması gerekiyor.

Buyur burdan yak!
Güven duymuyorsa işimiz bitmiştir.
Zaten zamanla alıp baksa kurcalasa buna müsade ederim de şifre istemek, ortak hesap açmak bunlar ne saçma sapan istekler.

Geri