Sevgiliye / eşe telefon şifresi verilmeli midir sorunsalı

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
gerek yok lazım olursa kopyalatiriz.
boşuna şifre isteyip üzmeye gerek yok. bilmeden hallederiz

İstememek lazım ama isterse de çekineceğim yazışmalarım yok. Gönül rahatlığıyla veririm.

Dolaylı yoldan veriyorsunuz… bir keresinde yandeximde kayıtlı olan bir lokasyona gitmek istedik ancak şarjım yoktu, onun telefonundan benim hesap bilgilerini verdim. Gerizekalı gibi tüm şifrelerim aynı olduğu için her şeye erişimi de var doğal olarak. Ne o bakar, ne ben şifre değiştiririm gerçi .d

telefon açılış şifremi ve sosyal medya hesaplarından herhangi bir şifremi bulan adam şirket açıp 1m para çekebilir bankalardan xd

ahbap 2. bir telefon alip bakkal da gizli gizli konussa nereden bileceksin.
Bu sans meselesi birazda karsi tarafta neler kazandigin ile alakali bir durum (yani olumsuz bir durum icin soyluyorum)
ayrica kilit koymasi normal bir durum ayni evin icinde cok fazla sir saklayamassin illa bir ye. Uykunda konustugunu dusun bir de...

Eşe verilir bence. Eşine şifre veremeyen yallah mağarasına skljs

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ben kesin boynuma bas harfinin oldugu kolye bile takarim. Kendimde o potansiyeli goruyorum..
sen olur ver, kolye benden… cumartesi onaylandı bence ama hayırlısı. baktık olmuyor “date perileri julo” diye künye yaptırırız <3

Vermezse şer........ anında bırakılmalı bir daha yüzüne bakılmamalı.. başlarım özel alanına. Kim bilir ne boklar yiyodur o özel alanda..

Ya asil korkunc olani, sifreyi verince senin bir sey yaptigini zannetmesi. Bu arada ben istemedigim halde verilen bir sifreydi. Hic acip girmedigim halde, yok mail varmis da yok silinmismis de… oyle bir sey olsa, siler miyim? Zaten bi halt yediysen, burnundan getiririm. Mal mal insanlarla da ugrastik zamaninda… Iliskilerde beynime oksijen sonradan da olsa gitmis iyi ki…

Önce sevgili ya da eş bulun.

şifre verme istemsizce prensip meselesi vermem çok ısrar var al sana şifre

Geri