Sevgiliye / eşe telefon şifresi verilmeli midir sorunsalı

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Kendi adıma ne şifre isterim ne de veririm çünkü güvenin olmadığı bir ilişkiyi yürütmek benim için hem zaman kaybıdır hem de huzursuzluk sebebidir.

Telefonuna bakma ihtiyacı bile hissetmem ve genel anlamda bana güven sağlamayan birisi ile de vakit harcamam.

Çok büyük sorunlar yoksa gerek yok.
Ama bazen yoklama alınabiliyor o zamanda uzatmadan şak diye vermek lazım kafa karıştırmamak adına:=)
uzatırsan muhtemelen karşı tarafta soru işaretleri bırakacaktır.

Kafası niye karışıyor ya da benim kafamı karıştıran nedir? O aşamaya gelindiyse o ilişki yürümez.

Kafası niye karışıyor ya da benim kafamı karıştıran nedir? O aşamaya gelindiyse o ilişki yürümez.
hayır bazen gereksiz diretiyorlar yaaa o zaman kadın ya da erkek fark etmez bir şey var ki vermiyor moduna giriyor ondan dedim :=)

hayır bazen gereksiz diretiyorlar yaaa o zaman kadın ya da erkek fark etmez bir şey var ki vermiyor moduna giriyor ondan dedim :=)

Kazara telefonun şifresini alabilir miyim kısmını bırak... Benden kuşku duyduğuna dair tek bir imada bulunsun, o ilişki biter ancak ben de ayn şekilde davranırım. Güvensizliğe katlanamıyorum @yoSun cuğum.

Kazara telefonun şifresini alabilir miyim kısmını bırak... Benden kuşku duyduğuna dair tek bir imada bulunsun, o ilişki biter ancak ben de ayn şekilde davranırım. Güvensizliğe katlanamıyorum @yoSun cuğum.
aynen Lefty'cim ama maalesef günümüzde çok nane yiyen insan var istisnalar kaideyi bozmaz:=)

aynen Lefty'cim ama maalesef günümüzde çok nane yiyen insan var istisnalar kaideyi bozmaz:=)

Yirmili yaşlarda, erkek arkadaşım, Ruslarla birlikte çalışıyor diye gizlice Rusça kursuna yazılıp aralarında ne konuştuklarını anlamaya çalışmıştım.
Bakma sen bana... Zamanla aştım çoğu şeyi yoksa cehennem azabından beter olduğum günler de olmuştu.:)

Yirmili yaşlarda, erkek arkadaşım, Ruslarla birlikte çalışıyor diye gizlice Rusça kursuna yazılıp aralarında ne konuştuklarını anlamaya çalışmıştım.
Bakma sen bana... Zamanla aştım çoğu şeyi yoksa cehennem azabından beter olduğum günler de olmuştu.:)
Hahaha işte diyorum yaa mesela bir şeye bakcam dediğinde al bak dediğinde bakmaz zaten...Ama uzatırsan şüpheler uzar:D

hayatını vermişsin, kalbini vermişsin, yolunu vermişsin, kredi kartı şifresini vermişsin, telefonun şifreni mi vermeyeceksin diye cevaplandırılması gereken sorun olmayan sorunsaldır. ha siz bi haltlar yiyip özel alan, kişisel hayat kılıfına sığınıyorsanız bilemem tabi :)))

Güvenle alakalı bir sorun varsa ve iş şifreyle çözülecekse gerek yok bu rahatsızlık bile başlı başına problemdir. Güvenle alakalı değil de meraktan isteniyorsa bu durum yersiz bir özel alana müdahil olma çabasıdır.
Eşler boyutunda ise bazı şeyler artık normalleşebiliyor, kestiremiyorum belki telefonumu direkt almak isteyebilir ama bu durumda da evli arkadaşlarıma en çok kızdığım durumun olma olasılığı var. Arkadaşlar arasında yazdığımız mesajları eşleri okuyabiliyor. Bu kaygıyı biz bekarlara yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Bu sebeple herkes kendi telefonuyla ilgilensin lütfen.

Son düzenleme:
Thalassa'nın böyle bir problemi olmaz. zaten belli bir yaştan sonra yakını görme problemleri başlıyor, eşi muhtemelen yakını görmez zaten (+20)

bu sebepten dolayi kendi kiz kardeslerime bile yazmaya cekiniyorum. damatlar okuyor. cidden sinir bozucu bir durum. gerci kiz kardeslerim de eslerinin telefonunda. ne bileyim. itici ve gereksiz. ne yazasim geliyor, ne konusasim. damatlari da bogazlayasim geliyo. ozelimiz kalmadi

Kesinlikle Thalassa... Bazen kontrolü kaybedip saçmalayabilme özgürlüğümün elimden alındığını hissediyorum. Yazarken eşinin de okuyacağını düşünerek yazıyorum ben. :))

Geri