Aze
Altın Üye
Ben seni sinirlendirmesini bilirim dur senHer daim yüksek.. beni sinirlendirmek maalesef mümkün değil, çünkü çok büyük kumarbaz olmanın sonucu bu. Dünya kadar para kaybedip hâlâ gülümseyen bir adamı ne sinir edebilir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben seni sinirlendirmesini bilirim dur senHer daim yüksek.. beni sinirlendirmek maalesef mümkün değil, çünkü çok büyük kumarbaz olmanın sonucu bu. Dünya kadar para kaybedip hâlâ gülümseyen bir adamı ne sinir edebilir.
Birbirlerine yakışan forum üyeleri konusu güzel olurmuş aslında.Forumda yaşanan gerginliklerin sebebi bence bu durum. Acilen birbirine yakışan forum üyeleri konusu geri gelmeli. Cilveleşme olan bir ortamda kesinlikle gerginlik olmaz.
Günlerdir kadınların agresif tavırları dikkatimi çekiyor.
Aşırı seksi oluyorum yapma ahahaha.Ben seni sinirlendirmesini bilirim dur sen
Barbunya ile ilgili tarif isteyen birkaç hatun oldu. Kadınları tav etme konusunda yeteneğim var aslında ve bunu gizli yapıyorumBirbirlerine yakışan forum üyeleri konusu güzel olurmuş aslında.
Ama forumun uyumlu ikilisi diye olsa konu herşeyi kapsardı, o daha hoş olurdu.
Run onu bunu bırak sen hala o barbunya ile nasıl kız tavlayamazsın ondan haber ver? O kadarda oy attık sana.
Sevgilisiz kadın değil sevgisiz kadın agresifliğidir o. Sadece kadın değil erkek versiyonu da var. Yok mu? Var. @Hatem sevgi göster bana deli çocuk.
Evlenofobi var bende (v2)Seni evlendirmemiz lazım
Evlenofobi var bende (v2)
Takılak mı?Düğünden nasıl kaçtım? Kanalıma abone olup like atmayı unutmayın. (Clickbait değil)