Sevgilisi olmayan kadın agresifliği

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
sevgilisizlikten sevgilim varmıs gibi takılmaları yokmu peki mutluyuz pozları yazan olmamış iyiki :emoji_penguin:

Aksine varken daha agresif olurum galiba ya sjksjsjs

Agresif olması normaldir.. gün içinde güzel sözleri, iltifatları duyunca pamuk gibi olur kadınlar.. başkalarının ilişkisini kıskanmaz :)olmayinca hırslı oluyorlar.

Ben sadece Fenere laf edilince agresyona giriyorum. Onun dışında erkosuz daha mutluyum…

Ben sadece Fenere laf edilince agresyona giriyorum. Onun dışında erkosuz daha mutluyum…
İkisi birleşince ortaya yanardağ çıkıyor. Fenerbahçe şampiyon olamıyor, hayırlı kısmet gelmiyor.. olsun enci ben seni tutuyorum.
Erkolar kapatılsın hahaa.

İkisi birleşince ortaya yanardağ çıkıyor. Fenerbahçe şampiyon olamıyor, hayırlı kısmet gelmiyor.. olsun enci ben seni tutuyorum.
Erkolar kapatılsın hahaa.
Hayırlı kısmet kör topal geliyor da ben çok şey edemiyorum. İyiyiz böyle. Erkolardan hayır yok…

Hayırlı kısmet kör topal geliyor da ben çok şey edemiyorum. İyiyiz böyle. Erkolardan hayır yok…
Ya armudun sapı, üzümün çöpü demeyeceksin artık, kör, kel, topal, emekli, dul, yetim fark etmez, enci affetmez diyeceksin :)
Hayırlısı olsun ya, bir gün insanlar diyecek.. durdu durdu Ayşo turnayı gözünden vurdu..

Ya armudun sapı, üzümün çöpü demeyeceksin artık, kör, kel, topal, emekli, dul, yetim fark etmez, enci affetmez diyeceksin :)
Hayırlısı olsun ya, bir gün insanlar diyecek.. durdu durdu Ayşo turnayı gözünden vurdu..
Ayy ne zamaaaannnn. Amiinn hdjjfj

Aksine ben ilişkim varken agresifim ….

bıji azadi :)

Geri