Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin durumun ile ilgili açacak konu başlığını henüz bulamadım, sen değişik bir şey ya AyşeOysa ben ne kadar minnoşum,,,
asdlaldsjqewqejwklqewewGenelde futbolla falan ilgilenirler
Bilgilendirme için teşekkürler, yine nokta atışı bir konu açmışım..sevgilim olmadığından beri asırı minnos ve enerjigim. ay bin sükür dostlar
İkisi birleşince ortaya yanardağ çıkıyor. Fenerbahçe şampiyon olamıyor, hayırlı kısmet gelmiyor.. olsun enci ben seni tutuyorum.Ben sadece Fenere laf edilince agresyona giriyorum. Onun dışında erkosuz daha mutluyum…
Hayırlı kısmet kör topal geliyor da ben çok şey edemiyorum. İyiyiz böyle. Erkolardan hayır yok…İkisi birleşince ortaya yanardağ çıkıyor. Fenerbahçe şampiyon olamıyor, hayırlı kısmet gelmiyor.. olsun enci ben seni tutuyorum.
Erkolar kapatılsın hahaa.
Ya armudun sapı, üzümün çöpü demeyeceksin artık, kör, kel, topal, emekli, dul, yetim fark etmez, enci affetmez diyeceksinHayırlı kısmet kör topal geliyor da ben çok şey edemiyorum. İyiyiz böyle. Erkolardan hayır yok…
Ayy ne zamaaaannnn. Amiinn hdjjfjYa armudun sapı, üzümün çöpü demeyeceksin artık, kör, kel, topal, emekli, dul, yetim fark etmez, enci affetmez diyeceksin
Hayırlısı olsun ya, bir gün insanlar diyecek.. durdu durdu Ayşo turnayı gözünden vurdu..