Sevgilisi olmayan kadın agresifliği

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Her daim yüksek.. beni sinirlendirmek maalesef mümkün değil, çünkü çok büyük kumarbaz olmanın sonucu bu. Dünya kadar para kaybedip hâlâ gülümseyen bir adamı ne sinir edebilir.
Ben seni sinirlendirmesini bilirim dur sen

Forumda yaşanan gerginliklerin sebebi bence bu durum. Acilen birbirine yakışan forum üyeleri konusu geri gelmeli. Cilveleşme olan bir ortamda kesinlikle gerginlik olmaz.
Günlerdir kadınların agresif tavırları dikkatimi çekiyor.
Birbirlerine yakışan forum üyeleri konusu güzel olurmuş aslında. :D
Ama forumun uyumlu ikilisi diye olsa konu herşeyi kapsardı, o daha hoş olurdu.
Run onu bunu bırak sen hala o barbunya ile nasıl kız tavlayamazsın ondan haber ver? O kadarda oy attık sana.

Birbirlerine yakışan forum üyeleri konusu güzel olurmuş aslında. :D
Ama forumun uyumlu ikilisi diye olsa konu herşeyi kapsardı, o daha hoş olurdu.
Run onu bunu bırak sen hala o barbunya ile nasıl kız tavlayamazsın ondan haber ver? O kadarda oy attık sana.
Barbunya ile ilgili tarif isteyen birkaç hatun oldu. Kadınları tav etme konusunda yeteneğim var aslında ve bunu gizli yapıyorum :) 28 flört denemesinin hepsinde başarısız oldum, ben bu işten anlamıyorum. Uzaktan hoş gelen biriyle konuşmaya başlayınca buz gibi oluyor insan, Ben sevgilisi olmayan agresif kadınları seviyorum.

çirkin olduğu için ve hicbir erkek tarafindan iltifat alamadığı içinde agresif olabilme ihtimali var tabi.

Regl dönemine denk gelmişte olabilirsiniz.:D (Linç yemesem iyi)

Bu konunun erkeklerle hiç alakası yok. İstiyorlar ki diğer kadınlar da bunların hikayesini görsün ve hımm demek onunda sevgilisi varmış desinler.
Ya herkesin sevgilisi var, ne güzel her şeyi yapıyorlar seslerini çevremde sık sık duyuyorum.

Sevgililik güzel şey, insan sevip sevilince yumoşla yıkanmış kazak gibi oluyor.

Forumda herkesin yalnız olup da ilişki uzmanı olmasına ne demeli.
- sevgilisi olmayan kadınların sürekli her şeyden şikayet edip, menmun olmadığı da bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Kadinnar hep gergindir

Sadece bahaneleri degisir

Sevgilisiz kadın değil sevgisiz kadın agresifliğidir o. Sadece kadın değil erkek versiyonu da var. Yok mu? Var. @Hatem sevgi göster bana deli çocuk.

Benim var ama yine agresifim arkadaşlar. Çok şey yapmayın.

Geri