Sevgilisi olmayan kadın agresifliği

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Tam flört pozisyonuna gelip sonrasında olmayınca isyan moduna girdiklerini görüyorum.
Sosyal medya da isimsiz göndermeler, laf sokmalar falan sıkça karşılaşılan durum.

Orada başka bir şey demek istemiş son dakikada kibarlaştırmış sanki .P

Arkadaşlar bu konudan artık çok eminim. Bu aralar etrafımda sevgilisi olmayan ve flört sonrası hayal kırıklığı yaşayan kadınların çok kaprisli olduklarını gördüm.

Sevgilisi olup sevgilisinden uzakta yaşayan kadın daha agresiftir. Hatta daha agresifi yok.

Neden eminim çünkü @Aze hanımdan biliyorum. Umarım en yakın zamanda helal süt emmiş, eli ayağı düzgün, saçı olan bir talibi çıkar.. gerçi flörtüz burunoviç bey ile iletişime geçtiği zaman kıskançlık yapıp arayı bozarım ahaha.

Neden eminim çünkü @Aze hanımdan biliyorum. Umarım en yakın zamanda helal süt emmiş, eli ayağı düzgün, saçı olan bir talibi çıkar.. gerçi flörtüz burunoviç bey ile iletişime geçtiği zaman kıskançlık yapıp arayı bozarım ahaha.

Yo nerem asabi çok sakinim şu sıralar. Kuzu gibiyim...
Burunovicime laf söyletmem burun estetikle yapılır karakteri bozuk olanlar düşünsün.... (birkaç gündür anamın facesinde takılınca ben)

Kaç gündür olay çıkarana bak.. sevgiliniz olsa iltifarları etse kağıt helva gibi olursunuz.
Ama nerede, ancak sağa sola sataşma var.
Benim gibi romantik serseri bile yalnız ya..

Senin şansın yok çok kahve içiyorsun çok kahve içenler evde kalır.​

Forumda ki ortama bakın, haklıyım işte görüyorsunuz çocuklar.
Sevgilisi olan hatunlar duygusal modda olur.
Bütün forum kadınlarını sevin, ben seviyorum. Bazılarını daha çok.

Olsa da agresifler degisen birsey yok.

Sevgilisi olmayan ulu orta,
Sevgilisi olan bir oğlana
Agresiftir.

Geri