Sevgilisi olmayan kadın agresifliği

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bana da laf soktunuz, ben de bozmadım. Ben de naif bir kadınım. Ay erkekim. @huri

Kadınlar duygusal moda girince ılımlı, anlayışlı oluyorlar. Aksi durumda fevri ve saldırgan. Düşünsenize sevgilisi varken etrafa gülücük ve neşe saçıyor, ama yokken dehşet yaratıyor. Bilimsel araştırmalara konu olmalı bu durum.
İsviçreli bilim adamlarını göreve davet ediyorum.

Isvicreli bilim adamlari ne anlar bu mevzulardan Run beycigim, bu isleri ask pitirciklarina soracaksin…….

Kadın görmemişlerin 3-5 örneklem üzerinden yaptığı yakıştırma.

Başına dert almıyor işte ne güzel. Kafa hür vicdanı hür ahahaass

Forumda yaşanan gerginliklerin sebebi bence bu durum. Acilen birbirine yakışan forum üyeleri konusu geri gelmeli. Cilveleşme olan bir ortamda kesinlikle gerginlik olmaz.
Günlerdir kadınların agresif tavırları dikkatimi çekiyor.

Forumda yaşanan gerginliklerin sebebi bence bu durum. Acilen birbirine yakışan forum üyeleri konusu geri gelmeli. Cilveleşme olan bir ortamda kesinlikle gerginlik olmaz.
Günlerdir kadınların agresif tavırları dikkatimi çekiyor.

Ne alaka be ben yine aynıyım sevgili ile olacak iş değil o,karakteri oyledir insanların

Güzel kızların sevgilisi Karma günlerdir görünmüyor.

Ne alaka be ben yine aynıyım sevgili ile olacak iş değil o,karakteri oyledir insanların
Benim sevgilim olunca pamuk gibi oluyorum, sizleri bilmem tatlım. Hormonlar devreye girip, libido yükselince gerginlik kalmaz. Bu tüm insanlar için geçerlidir.

Sen her zaman sakinsin.. Yoksa???
Her daim yüksek.. beni sinirlendirmek maalesef mümkün değil, çünkü çok büyük kumarbaz olmanın sonucu bu. Dünya kadar para kaybedip hâlâ gülümseyen bir adamı ne sinir edebilir.

Geri