Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bugün dut ağacı ekerim buraya tohumlar sağlam snejsjska.güzel dut silkeleme konusu
Forumda yaşanan gerginliklerin sebebi bence bu durum. Acilen birbirine yakışan forum üyeleri konusu geri gelmeli. Cilveleşme olan bir ortamda kesinlikle gerginlik olmaz.
Günlerdir kadınların agresif tavırları dikkatimi çekiyor.
Benim sevgilim olunca pamuk gibi oluyorum, sizleri bilmem tatlım. Hormonlar devreye girip, libido yükselince gerginlik kalmaz. Bu tüm insanlar için geçerlidir.Ne alaka be ben yine aynıyım sevgili ile olacak iş değil o,karakteri oyledir insanların
Sen her zaman sakinsin.. Yoksa???Benim sevgilim olunca pamuk gibi oluyorum, sizleri bilmem tatlım. Hormonlar devreye girip, libido yükselince gerginlik kalmaz. Bu tüm insanlar için geçerlidir.
Her daim yüksek.. beni sinirlendirmek maalesef mümkün değil, çünkü çok büyük kumarbaz olmanın sonucu bu. Dünya kadar para kaybedip hâlâ gülümseyen bir adamı ne sinir edebilir.Sen her zaman sakinsin.. Yoksa???