Sevgilinizle aynı tabaktan yemek yer misiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
yada ben doydum bunuda sen ye hicmi yapmadiniz

Çatal, bıçak hijyen konusunda takıntılıyım fakat tabii ki tabağından yerim. Yeter ki seveyim. :))

Çocukluğumda aynı tas'tan topluca yer sofrasında tüm aile yerdik. Ama ne gerek var, artık imkanlarımız hijyenik ortama müsait.

ayni tabakdan yemiyor yiyemiyorsaniz demekki sevgili olamamisiniz
Abi sevgili eş ne olursa olsun siyam ikizim mi benim taş devrine dönmediğim sürece gereksiz böyle şeyler insanlar birey olarak doğar unutma abicim :P

Ben kedilerimin kicini da yerim yani.. bana bu sorularla gelmeyin.....

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Abi sevgili eş ne olursa olsun siyam ikizim mi benim taş devrine dönmediğim sürece gereksiz böyle şeyler insanlar birey olarak doğar unutma abicim :P
İnsanlar öpüşüp koklaşıp çiftleşerek doğuruyor o birey dediğin şeyi laboratuvarda el değmeden oluşturdular seni sanırım.

• Kahkaha
İnsanlar öpüşüp koklaşıp çiftleşerek doğuruyor o birey dediğin şeyi laboratuvarda el değmeden oluşturdular seni sanırım.
Sevişmek başkaaaaaa yemek yemek başkaaaaaa birisi çift olarak güzel diğeri tek başına : D

Evde durduk yere masada aynı tabaktan çorba içmek absürd olurabilirdi tabi .ddd ama ne bilim hiç mi meze, salata vs paylaşımlı tabaktan servis yapmadan çatallamadınız :d
Hayır:) Çatal ile tadına bakılsa bile ikinci kez aynı çatal ile o yemeğe dokunulursa olmaz.

Sevgili / eş / çocuk / anne-baba olması da bu konudaki hassasiyeti asla değiştirmez.

Hayır:) Çatal ile tadına bakılsa bile ikinci kez aynı çatal ile o yemeğe dokunulursa olmaz.

Sevgili / eş / çocuk / anne-baba olması da bu konudaki hassasiyeti asla değiştirmez.
Leftycim biz dağda bayırda aylarca susuz yaşadık, kurum bağlamış kaplardan yemek yiyip farelerle oturup kalktık, sevgilinin çatalı koymaz bize .dd Ayrıca yukarıda bir yerlerde yazmışlar, öperken vs de poşet geçirmiyoruz ağzımıza .d

O an ki hissiyatım belirler. Midemi bulandırmıyorsa yerim.

Leftycim biz dağda bayırda aylarca susuz yaşadık, kurum bağlamış kaplardan yemek yiyip farelerle oturup kalktık, sevgilinin çatalı koymaz bize .dd Ayrıca yukarıda bir yerlerde yazmışlar, öperken vs de poşet geçirmiyoruz ağzımıza .d
Bahsettiğin zorunlu koşullar ve hayatta kalmak söz konusu olduğunda her şey mümkün olabilir. Keyfi ve seçme hakkı olan durumlarda ise iş değişiyor.

• Beğen
Geri