Yemem @Emare ciğimKendi kedinin agzini yer misin peki... yok demeee
Bu arada yaşlı kedimi kaybettim, son günleri çok kötüydü ve kurtulduğu için seviniyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yemem @Emare ciğimKendi kedinin agzini yer misin peki... yok demeee
Elimden geleni yaptım ve veterinerimiz de çok çabaladı ancak yaş 21 ve daha fazla devam edemedi maalesef. Yürümesi imkansız hale gelmişti, yemek yemekte zorlandı v.sAaa cok uzuldummm. Ama dedigin gibi kotuyse de yapacak bir sey yok maalesef. Cicekler gibi bir omur sunmussundur sen elinden geldigince![]()
Hkliseks esnasında birbirlerinin orasını burasını yalayan insanların aynı tabak veya kaşıktan yemem demesi ne kadar dürüst olduğuna delalettir.
Keyfi durumu da yazmıştım .ddBahsettiğin zorunlu koşullar ve hayatta kalmak söz konusu olduğunda her şey mümkün olabilir. Keyfi ve seçme hakkı olan durumlarda ise iş değişiyor.
Önce ben yerim nsnsksk sonra o yesin xdMecbur değilsek tercih etmem. Ancak yemem asla da demem.
Bi daha nerde bu geniş omumuzlışad diye yakın ma elinle ağzınla beslemezen adamı nasıl genişleyecek omuzlar kjkjkjkhBen sadece dudağının kenarında çikolata kaldı ise onu alırım başka bişey yapmam
A ben yedikleri omuzuna gidiyor diye düşünmemiştimBi daha nerde bu geniş omumuzlışad diye yakın ma elinle ağzınla beslemezen adamı nasıl genişleyecek omuzlar kjkjkjkh
Kız yok genetik bişi o jzjzkxkxj yedikçe omuz mu genişler xdxdA ben yedikleri omuzuna gidiyor diye düşünmemiştim![]()
@^^ArjiN^^ nin yalancısıyım ben bana da mümkün gelmedi ama SjsjsjKız yok genetik bişi o jzjzkxkxj yedikçe omuz mu genişler xdxd