Sevgilinizle aynı tabaktan yemek yer misiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
fldldjksjdjslshsj aklıma dehset bisi geldi ama asla yazamam. asırı kıl bi basak burcu olmama ragmen sevdigim kisinin hicbir seyinden tiksinmem. tabak ne ki..

Serpme kahvaltıda yiyorsunuz. Tabii gene de sen bir köşesinden, o bir köşesinden başlar. İki sahanda yumurta aynı tavada gelirse, biri senin, diğeri onundur. Kimse birbirinin yumurtasına bulaşamaz. Görünmez kurallar :D

Hilal’e son derece katılıyorum ve yazamadığım şeyler var : )

Ya ben yemem ya.
Igrenti de degil konu.Sevmiyorum galiba.
Yani daha acaip seyler yapiyoruz ama ayni tabaktan yemim , lütfen.

ey sevgili
en sevgili
bensiz götürüyorsun yemekleri

mazim aklima geldi ne anılar biriktirmisim bu baslik cok masum kalir yaninda

Niye bu kadar romantiklesilmis bu baslikta. Beni sasirtiyorsunuz. Yani tabagindan patates kizartmasi alabilirim mesela. Veya iki baklava gelmisse. Bi tanesini alabilirim. Ama corbasindan da icmeyin be. Ya da ne bileyim adam sulu yemege ekmek banmis o parmaklariyla. Sonra sen… ogg midem kalkti.
Sonuc: yiyecege gore degisir.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
mastırşef'te sürekli çift tadım yapan yarışmacıların ne kadar pis olduğundan bahsediyodum, "sen yemek yaparken 17 kere tadım yapsan da yerim o yemeği" demişti :emoji_relieved: ben de öyle hiiiiç tiksinmem.

Romantik değilim kaldı ki olsam bile bu romantizm değil, hiç alakası yok.
Kimsenin tabağından, çatalından ya da bardağından bir şey içme-yeme ihtimalim bulunmuyor hatta gerekirse aç kalırım, o kadar uzak bana.

Milletin diline gelmiş ama söyleyememiş, ben söyleyeyim en iyisi: Birbirinizin nelerini yiyorsunuz, aynı tabaktan yemek mi dert olacak? :D

Keske french kiss olsa hocaaaam.. bunlar agiz yoluyla cinsel munasebeti kastediyor. Ay bu forum iyice yoldan cikti..
Hic turk orf ve adetlerine yarasiyor mu? Rtuk e sikayet etcem burayi..

Belki yemegi paylasmama psikolojisi.
Interspesifik rakabet gibi.
Bunun altinda hayatta kalma mücadelesi,güclünün gelecek nesile aktarilmasi yatiyor.
Genetik.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri