Sevgilinizle aynı tabaktan yemek yer misiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bebeğim bak şöle sağlıklı beslenme kaliteli yaşamak ta fiziksel gelişimde gen kadar önem arz ediyor kjkjkj anlişko
Ya jsjsjs okey de geniş omuz kas değil kemik yapısıyla alakalı değil mi spor yaparsa kas yaparsa protein alırsa omuzun kütlesi artıyor genişlemiyor ki mantıken.. :d

Bebeğim bak şöle sağlıklı beslenme kaliteli yaşamak ta fiziksel gelişimde gen kadar önem arz ediyor kjkjkj anlişko
Bak canım sana örnekle göstereyim omuz insanların kemik yapısı ile alakalıdır omuzdaki kemikler geniş ise zayıfta olsa kiloluda olsa bişey giydiğinde kaldırır kıyafeti ama kas senin dediğin gibi sonradan olacak bişey tabiki spor yaparak var olan geniş omzu Bi tık daha şahlandırabilirsin. @yarchitecten onaylar mısın beni ?

1708697037155.png

ne ayaksiniz sizler
sevgilinizle hoplayip ziplayip eyleniyorsunuz yatip kalkiyorsunuz
sanki ayni tabakdanmi yiyemiyorsunuz

ayak yapmayin hemde siler süpürürsünüz ayni tabakdan

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Bak canım sana örnekle göstereyim omuz insanların kemik yapısı ile alakalıdır omuzudaki kemikler geniş ise zayıfta olsa kiloluda olsa bişey giydiğinde kaldırır kıyafeti ama kas senin dediğin gibi sonradan olacak bişey tabiki spor yaparak var olan geniş omzu Bi tık daha şahlandırabilirsin. @yarchitecten onaylar mısın beni ?

Ekli dosyayı görüntüle 92847
Allahım ironinin ucu anatomi dersine kadar uzandı tövbe ediyorum espiri yapmiycam arttık kjkhkgjjfgfhxgd

• Kahkaha
Bak canım sana örnekle göstereyim omuz insanların kemik yapısı ile alakalıdır omuzdaki kemikler geniş ise zayıfta olsa kiloluda olsa bişey giydiğinde kaldırır kıyafeti ama kas senin dediğin gibi sonradan olacak bişey tabiki spor yaparak var olan geniş omzu Bi tık daha şahlandırabilirsin. @yarchitecten onaylar mısın beni ?

Ekli dosyayı görüntüle 92847
İmza mühür kaşe bajajsjs

ne ayaksiniz sizler
sevgilinizle hoplayip ziplayip eyleniyorsunuz yatip kalkiyorsunuz
sanki ayni tabakdanmi yiyemiyorsunuz

ayak yapmayin hemde siler süpürürsünüz ayni tabakdan
Yooo yapmıyom Müslümanlık da günah değil mi?

• Kahkaha
Eşimden igrenmem ama gerek olmadığı sürece de yapmam bunu. Romantiklik diye saçmalamaya gerek yok. Bazen misafirlikte veya tabak yetmediği herhangi bir ortama denk düşersin mesela. Rahatlıkla ayni tabaktan yerim hiç sorun olmaz. Eş dediğin diğer yanın, adı üstünde eş, diğer bir sen. Asla iğrenmem.

Geri