Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bebeğim bak şöle sağlıklı beslenme kaliteli yaşamak ta fiziksel gelişimde gen kadar önem arz ediyor kjkjkj anlişko@^^ArjiN^^ nin yalancısıyım ben bana da mümkün gelmedi ama Sjsjsj
Ya jsjsjs okey de geniş omuz kas değil kemik yapısıyla alakalı değil mi spor yaparsa kas yaparsa protein alırsa omuzun kütlesi artıyor genişlemiyor ki mantıken.. :dBebeğim bak şöle sağlıklı beslenme kaliteli yaşamak ta fiziksel gelişimde gen kadar önem arz ediyor kjkjkj anlişko
Oldum olası anatomi kimya fizik hiç sevmezdim kgjghdgdgsYa jsjsjs okey de geniş omuz kas değil kemik yapısıyla alakalı değil mi spor yaparsa kas yaparsa protein alırsa omuzun kütlesi artıyor genişlemiyor ki mantıken.. :d
Bak canım sana örnekle göstereyim omuz insanların kemik yapısı ile alakalıdır omuzdaki kemikler geniş ise zayıfta olsa kiloluda olsa bişey giydiğinde kaldırır kıyafeti ama kas senin dediğin gibi sonradan olacak bişey tabiki spor yaparak var olan geniş omzu Bi tık daha şahlandırabilirsin. @yarchitecten onaylar mısın beni ?Bebeğim bak şöle sağlıklı beslenme kaliteli yaşamak ta fiziksel gelişimde gen kadar önem arz ediyor kjkjkj anlişko

Allahım ironinin ucu anatomi dersine kadar uzandı tövbe ediyorum espiri yapmiycam arttık kjkhkgjjfgfhxgdBak canım sana örnekle göstereyim omuz insanların kemik yapısı ile alakalıdır omuzudaki kemikler geniş ise zayıfta olsa kiloluda olsa bişey giydiğinde kaldırır kıyafeti ama kas senin dediğin gibi sonradan olacak bişey tabiki spor yaparak var olan geniş omzu Bi tık daha şahlandırabilirsin. @yarchitecten onaylar mısın beni ?
Ekli dosyayı görüntüle 92847
İmza mühür kaşe bajajsjsBak canım sana örnekle göstereyim omuz insanların kemik yapısı ile alakalıdır omuzdaki kemikler geniş ise zayıfta olsa kiloluda olsa bişey giydiğinde kaldırır kıyafeti ama kas senin dediğin gibi sonradan olacak bişey tabiki spor yaparak var olan geniş omzu Bi tık daha şahlandırabilirsin. @yarchitecten onaylar mısın beni ?
Ekli dosyayı görüntüle 92847
Yooo yapmıyom Müslümanlık da günah değil mi?ne ayaksiniz sizler
sevgilinizle hoplayip ziplayip eyleniyorsunuz yatip kalkiyorsunuz
sanki ayni tabakdanmi yiyemiyorsunuz
ayak yapmayin hemde siler süpürürsünüz ayni tabakdan