Sevgilinizin / Eşinizin Telefonuna bakar mısınız ?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü

Sevgilinizin / Eşinizin Telefonuna bakarmısınız ?

• Kullanılan toplam oy
    21
gizli gizli alip kurcalamam
o kurcalarken bende izlerim illa göz gezdiririm yani
gerci güven iyidir; kontrol daha iyidir djck emin olamadim

hayır.
ben kendisinin yaptigi konuşmalara farklı yollardan ulaşabiliyorum

kendisine güvenim sonsuz.

laugh-zach-galifianakis.gif

Valla haci kendisi de buraya uye sor bakalim flort evresinden nisanlanmaya kadar bir kere alip bakmismiyim. Ama esasinda bu kotu bir sey, kadınlar ne yapiyorsa ne ile ilgileniyorsa erkekler de ona ilgi gostersin merak etsin isterler. Daha dogrusu bunu onemsemek ile iliskilendirirler. Bir kadının telefonuna bakmak ile erkeğin telefonuna bakmak arasında çok fark vardır. Erkekler bu konu da gözetimli serbestlikten yararlanırlar. Yoksa kadına kolaylık olsun onun özeline saygıdan gibi kolpa nedenlerden bakmıyorum değil. Çok fazla kontrol etmessen gafil avlamak kolay olur. Tabi bunu bu yuzden yapiyorum demiyorum. Kontrol edilen bir şeye güvenlik önlemi almak kolaydır. Mesela hapisanelerden kaçması için adam tutup guvenlik duzeyini kontrol etmek gibi.
Bknz: Sylvester stallone'den kaçış planı isimli film. Tabi bu durumun bu kadar fazla tefferruatı yok ama maksat laf olsun torba dolsun işte. Ama siz böyle yapmayın, yani bir delil arıyormuşcasına bakmayın telefona agalar.

ben usengecim ya
telefonu alcamda elime kurcaliycamda bakicamda hic ugrasamam. s

bakmaktan kasıt karıştırmak, kurcalamak falansa yapmam öyle şeyler

İlişkide güven önemli, bakıyorsam bir şeyler sezmisimdir. Ama bunların olmaması daha önemli

Double standard

o kadar kolay gaza geliyorsun ki.
dayanamadım.
kimsenin özel hayatına girdiğim yok, zira telefon kurcalamak da aynı ahlaki değer bilmezlige giriyor
Senden beklemezdim onun için şaşırdım. Tamam şimdi fabrika ayarları yüklendi.

Geri