Sevgiliniz varken başka birinden hoşlanırsanız ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Tamam ağlama sana yay kızı bulalım.

yaylar çok umursamaz. ben ilgi alaka isterim, bana düşkün olsun isterim. ilişkide tek umursamaz ben olmalıyım..

kova burcu mu? Evden ırak shshdj.
oğlak burçlarıyla yay burçları daha uyumlu olduğu söyleniyor..
Bu arada “iki yay bir eve gelmez” lafına katılmıyorum.
oğlak burcu muuuuuuu neeee???? asslaaa.. çok inatlar yahu.. ben bilirimciler.. ben anlaşamıyorum asla. benim de yükselenim oğlak ve bu özellikler bende de var ondan olabilir fdsalkj

oğlak burcu muuuuuuu neeee???? asslaaa.. çok inatlar yahu.. ben bilirimciler.. ben anlaşamıyorum asla. benim de yükselenim oğlak ve bu özellikler bende de var ondan olabilir fdsalkj
ben de aynı tepkiyi verdim.. benim annem oğlak burcu ondan az çok biliyorum :d ama öyleymiş

yav he he..
yay burcu erkekleriyle sevgili olan hanımlar ne kadar mutlu.. gülün de başınıza gelsin hahshdhd
bknz: @Larien

yalnız ben değil benim annem de 41 seneden sonra hala mutlu. 41 kere maşallah jdkdk iyi tanıdığım bütün yay erkeklerinden razıyım <3 kafaları da gönülleri de çok güzel, biraz ciddi bir cevap oldu ama mutluyum ne yalan söylim

Ahahaha resmen ortada kaldım. Emareciğim keşke önceki yorumları okuyup senin için ne kadar cebelleştiğimi gördükten sonra o yorumu yapsaydın.
Ne diyeyim Balık burcu sonuçta aşk odaklı bakıyor konuya tam anlamıyla emin olmayı bekliyor duygusal manada.. : ))))

Ahahaha resmen ortada kaldım. Emareciğim keşke önceki yorumları okuyup senin için ne kadar cebelleştiğimi gördükten sonra o yorumu yapsaydın.
Ne diyeyim Balık burcu sonuçta aşk odaklı bakıyor konuya tam anlamıyla emin olmayı bekliyor duygusal manada.. : ))))
Ben seni alırım yelda sklsk burcundan değil de kendinden ötürü. sklks <3

Aziz için 10 gün boyunca savaşıp, 1 günde unutan Emare’ydi.. :d hhhahaha neyse daha fazla karıştırmayayım dayak yiyeceğim yoksa

Yaa yelda seni yerimmm.. ben yorumları okumadan direkt cevap verdim pardon.. Beni benden iyi savunmuşsun teşekkürler :emoji_joy: yani şuan sevgilim yok ama 3 kişi var tanıma aşamasındayım kriterlerime en çok hangisi yakınsa onu seçicem shsjjsks yani kendime göre en iyisini seçeceğim için aklım kalmayabilir ama bilemedim yine de yaşamam lazım önce yine de siz balıklara çok güvenmeyin bence.....

Yaa yelda seni yerimmm.. ben yorumları okumadan direkt cevap verdim pardon.. Beni benden iyi savunmuşsun teşekkürler :emoji_joy: yani şuan sevgilim yok ama 3 kişi var tanıma aşamasındayım kriterlerime en çok hangisi yakınsa onu seçicem shsjjsks yani kendime göre en iyisini seçeceğim için aklım kalmayabilir ama bilemedim yine de yaşamam lazım önce yine de siz balıklara çok güvenmeyin bence.....
Emare hanım kriterleriniz nedir acaba yani neye dikkat edeceksiniz adayları değerlendirirken?

Belki sen de o 3 kişinin bir adayısindir böyle olmaz bu işler

Geri