Sevgilinin onunla görüşmeyeceksin dediği kişi

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Genelde; Yaaa ama ajgımmm o oyle biri değil - hem benden kaç yaş büyük/küçük - yaa bi tanısan çok iyiii' olan kişidir.

Kiskandigindan dolayi der
Bana zarar gelmemesi icin onceden birşeyini görmüştür o yuzden der
Bunlar kolay seyler yapılmayacak davranis degil lakin onemli olan kisitladigi kisilerden kendisi daha alcak duruma duserse beni kim toparlayacak? Pire icin yorgan yakilmaz herkesin yeri ayri

Eğer hayatımdaki yeri büyük ve önemliyse görüşürüm, gizli gizli de görüşmem. Açık açık görüşürüm, görüşeceğim derim.

Dediğim halde yaparsa ikisinde döverim açık net, pıçak kemiğe dayanır.

İki tane can dostum var onlar icinde oyle bisey isteyecegini sanmiyorum.

Uzun yılları dayanılan, sağlam temeller üzerine kurulmuş bir arkadaşlığa karşı çıkacağını sanmıyorum hiç kimsenin. :)
Sen sevgilin yerine onu tercih edersen, sevgiline de sürekli o kişiyi anlatırsan veya sevgilin ile onu kıyaslarsan, ikisinin yerinin ayrı olduğunu belli etmezsen, sürekli o kişi için sevgi cümleleri kullanırsan konuşma demekte - kıskanmakta hakkı vardır.

Gayet de doğal bir durum.
Sevdiğim kişi diyor sonuçta emir büyük yerden. :p
Bu kölelik değil , Sadık olma meselesidir.

Kesinlikle sorunlu olan kişidir.
Bunu bildiğimden ötürü görüşmem.

Kiskanilan kisidir. Muhtemelen o daha guzel veya yakisiklisir.
Yazik hazimsizlik diz boyu

Benim farkinda olmadigim bi durumu sezmis olabilir, nedeni mantikliysa uygulanabilir.

Genelde ısrarla konuşulmak istenen kişidir arkadaş olduğu savunulur

genelde yamukluğu çıkar o kişinin.bazen söz dinlemek gerekir.

yada sevgilinle ilgili senin bilmediğin ama onun bildiği yamukluklar vardır.öğrenmeni istemiyordur.

Yeni bir dedektiflik serüvenin başlangıcıdır benim için. Sevgili sıfatındaki kişi, bu lafı demesinin sebebini açıklamadıysa ya da yaptığı açıklama tatmin etmediyse, hayatını didik didik edeceğim kişidir.: ))

Geri