Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kiskandigindan dolayi der
Bana zarar gelmemesi icin onceden birşeyini görmüştür o yuzden der
Bunlar kolay seyler yapılmayacak davranis degil lakin onemli olan kisitladigi kisilerden kendisi daha alcak duruma duserse beni kim toparlayacak? Pire icin yorgan yakilmaz herkesin yeri ayri
Uzun yılları dayanılan, sağlam temeller üzerine kurulmuş bir arkadaşlığa karşı çıkacağını sanmıyorum hiç kimsenin.
Sen sevgilin yerine onu tercih edersen, sevgiline de sürekli o kişiyi anlatırsan veya sevgilin ile onu kıyaslarsan, ikisinin yerinin ayrı olduğunu belli etmezsen, sürekli o kişi için sevgi cümleleri kullanırsan konuşma demekte - kıskanmakta hakkı vardır.
Yeni bir dedektiflik serüvenin başlangıcıdır benim için. Sevgili sıfatındaki kişi, bu lafı demesinin sebebini açıklamadıysa ya da yaptığı açıklama tatmin etmediyse, hayatını didik didik edeceğim kişidir.: ))